• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Mężczyzna

Antico

Nowicjusz
Na soczyste 69, gdzie Pani leży na łóżku głową w dół, i pieści mojego kutasa na zmiane z jądrami, a ja mam idealna drogą do jej cipki, ssania warg sromowych, co jakiś czas jadąc językiem aż do jej tyłeczka…

Mężczyzna

bigboy666

Biegły Uwodziciel
Najpierw obciąganie (ja stoję, ona klęczy), potem seks w pozycji na jeźdźca i obfity spust do cipki (tak, żeby sperma wypływała). Myślę że dziś to zrealizuje z partnerką.

Mężczyzna

Antico

Nowicjusz
Na powolny wytrysk na kobieca twarz, gdzie nasienie wylewa się strzał za strzałem, a partnerka mrucząc wszystko przyjmuje masując moje jądra…

Mężczyzna

Barteq1

Erotoman
Na masaż pleców, który przeradza się w masaż całego ciała, może nagim ciałem kobiety [nuru], potem kąpiel i pieszczoty w kąpieli, a potem waniliowy, czuły seks

Mężczyzna

Penioryk

Seks Praktykant
Ja mam ochotę na wąchanie i wylizanie stópek. Na dotykanie się nimi po twarzy. Oczywiście damskie stópki. Oraz aby ktoś zabawił się moim penisem w stanie spoczynku. Żeby ssała go dziewczyna, wkładała do buzi, lizała skórkę. Możliwe że jutro mi się uda to zrealizować

Mężczyzna

Barteq1

Erotoman
Na dłuugą minetkę, zaczynając koniuszkiem języka od łechtaczki i warg sromowych, powoli jadąc ku dołowi i zagłębiając się w nią, po czym przyspieszając