Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Na soczyste 69, gdzie Pani leży na łóżku głową w dół, i pieści mojego kutasa na zmiane z jądrami, a ja mam idealna drogą do jej cipki, ssania warg sromowych, co jakiś czas jadąc językiem aż do jej tyłeczka…
Najpierw obciąganie (ja stoję, ona klęczy), potem seks w pozycji na jeźdźca i obfity spust do cipki (tak, żeby sperma wypływała). Myślę że dziś to zrealizuje z partnerką.
Na masaż pleców, który przeradza się w masaż całego ciała, może nagim ciałem kobiety [nuru], potem kąpiel i pieszczoty w kąpieli, a potem waniliowy, czuły seks
Ja mam ochotę na wąchanie i wylizanie stópek. Na dotykanie się nimi po twarzy. Oczywiście damskie stópki. Oraz aby ktoś zabawił się moim penisem w stanie spoczynku. Żeby ssała go dziewczyna, wkładała do buzi, lizała skórkę. Możliwe że jutro mi się uda to zrealizować
Na dłuugą minetkę, zaczynając koniuszkiem języka od łechtaczki i warg sromowych, powoli jadąc ku dołowi i zagłębiając się w nią, po czym przyspieszając
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.