• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Podglądanie???

trybel1

Biegły Uwodziciel
Prosiłem też kiedyś koleżankę żeby mnie obudziła i leżałem ze sterczącym chujem na wieżchu , udając , że śpię
Stała tak długo , a ja byłem coraz bardziej podniecony , leżąc przed nią bezwstydny i nagi
Później się długo masturbowała , jej sublokatorka widziała
Udało mi się tak kilka razy
Kiedy trochę się upiłem , zupełnie chodziłem przy niej na golasa
Wykąpałem się i wyszedłem mokry i nagi jakby to było zupełnie normalne
Gadałem z nią o pierdołach , masturbując się delikatnie
Była bardzo podniecona

T

thylaris

Guest
Hej czy zdarzyło wam się podglądać w sklepie, na basenie, w szatni, w domu, łazience itp. i czerpać z tego przyjemność? A może ktoś was kiedyś przylapał w dwuznacznej sytuacji np. masturbacja czy sex lub coś w tym stylu.

taki_on

Nowicjusz
Lubię patrzeć na nagie ciało. W różnych okolicznościach. A jakiś czas temu w przymierzalni sklepu odzieżowego mierzyłem spodnie nie mając bielizny na sobie, kotara mojej kabiny nie była szczelnie zasłonięta.

Mężczyzna

rymek

Cichy Podglądacz
Podglądałem kiedyś swoją siostrę jak się myła . miałem może z 15 lat a ona 20 .
Obecnie z podglądania to lubie zaglądać kobietom w piersi gdy mają lużne koszulki albo duże dekolty . Najczęściej w autobusie bądż w sklepie :)

Piotr255

Nowicjusz
Ciekawyżycia92 bardzo bym chciał tylko nie wiem jak jej to powiedzieć bo trochę nieśmiały jestem i nie bardzo wiem jak zacząć.

Mężczyzna

Pawko

Seks Praktykant
Na jednej z koloni wyczailiśmy z kolegą że da się wspiąć do okna łazienki dla dziewczyn i każdego wieczora chodziliśmy je podglądać jak się kąpały