Bukkake – praktyka seksualna, polegająca na ejakulacji grupy mężczyzn na leżącą, siedzącą bądź klęczącą osobę, zazwyczaj na twarz bądź do ust. Praktyka ta może zawierać elementy seksualnego upokorzenia. Wikipedia
Ostatnio marzyłam o tym, jak kręcę dupcią w obcisłej, czerwonej sukience przed facetem, potem on klepie mnie po dupci, masuje mi cipkę przez majtki, a ja dochodzę
Ostatnio marzyłam o tym, jak kręcę dupcią w obcisłej, czerwonej sukience przed facetem, potem on klepie mnie po dupci, masuje mi cipkę przez majtki, a ja dochodzę
Jak facet bierze mnie jak swoją własność, używa jak chce, bardzo ostro i mocno. Dochodzi we mnie i pompuje swoją spermę, a po wszystkim naciągam na siebie bieliznę, on klepie mnie w tyłek i mówi, że byłam jego grzeczną suczką.
Wiem, że cały dzień będę przez niego naznaczona. Będę pachnieć seksem, a pamiątka po tej ostrej jeździe będzie cały czas ze mnie wyciekać.
Jak facet bierze mnie jak swoją własność, używa jak chce, bardzo ostro i mocno. Dochodzi we mnie i pompuje swoją spermę, a po wszystkim naciągam na siebie bieliznę, on klepie mnie w tyłek i mówi, że byłam jego grzeczną suczką.
Wiem, że cały dzień będę przez niego naznaczona. Będę pachnieć seksem, a pamiątka po tej ostrej jeździe będzie cały czas ze mnie wyciekać.
Ostatnio ciągle o tym samym. Jak zostałam wybzykana przez takiego jednego nieśmiałego, brał mnie jak lalkę trzymając uniesioną w górze. Złapana w pół nie dotykałam podłogi zatem robił ze mną co chciał i ile chciał, odkładając od czasu do czasu na blat kuchenny, kiedy ciało bolało mnie od trzymania silnymi łapami.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.