Bukkake – praktyka seksualna, polegająca na ejakulacji grupy mężczyzn na leżącą, siedzącą bądź klęczącą osobę, zazwyczaj na twarz bądź do ust. Praktyka ta może zawierać elementy seksualnego upokorzenia. WikipediaCo to?
Bukkake – praktyka seksualna, polegająca na ejakulacji grupy mężczyzn na leżącą, siedzącą bądź klęczącą osobę, zazwyczaj na twarz bądź do ust. Praktyka ta może zawierać elementy seksualnego upokorzenia. WikipediaCo to?
A ja uległyJeśli szukasz faceta jestem wolny
Moje marzenie na tą chwilę… do tego jeszcze piersi wypieścić i ząbkami i językiem po karku jeździćOstatnio marzyłam o tym, jak kręcę dupcią w obcisłej, czerwonej sukience przed facetem, potem on klepie mnie po dupci, masuje mi cipkę przez majtki, a ja dochodzę
Moje marzenie na tą chwilę… do tego jeszcze piersi wypieścić i ząbkami i językiem po karku jeździć
I to jeszcze jak … mmm taką mokrą szparkę bym wymasował a najchętniej zszedł językiem po całym ciałku do niej i wypieścił za wszystkie czasyNiegrzeczny tygrysek jesteś
Rozwiń wypowiedźPotem powtorzylismy to jeszcze pare razy. Skonczylo sie gdy poznalem go "blizej"z moja kobieta
Kurcze, mocna fantazja, ale kiedys poznałem to z drugiej strony, ale nie miałem relacji o wycieku......ale nie szkodzi i tak byłoJak facet bierze mnie jak swoją własność, używa jak chce, bardzo ostro i mocno. Dochodzi we mnie i pompuje swoją spermę, a po wszystkim naciągam na siebie bieliznę, on klepie mnie w tyłek i mówi, że byłam jego grzeczną suczką.
Wiem, że cały dzień będę przez niego naznaczona. Będę pachnieć seksem, a pamiątka po tej ostrej jeździe będzie cały czas ze mnie wyciekać.
ŁadnieJak facet bierze mnie jak swoją własność, używa jak chce, bardzo ostro i mocno. Dochodzi we mnie i pompuje swoją spermę, a po wszystkim naciągam na siebie bieliznę, on klepie mnie w tyłek i mówi, że byłam jego grzeczną suczką.
Wiem, że cały dzień będę przez niego naznaczona. Będę pachnieć seksem, a pamiątka po tej ostrej jeździe będzie cały czas ze mnie wyciekać.
A można ten filmik gdzieś obejrzeć ?Oglądałem filmiku z kuzynką mojej żony, akurat ten, na którym robi loda swojemu facetowi.
Tak, u mnie na kompie.A można ten filmik gdzieś obejrzeć ?
A możesz mi go przesłać ?Tak, u mnie na kompie.
Nie, nie ma takiej opcji.A możesz mi go przesłać ?
A możesz mi go przesłać ?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | O czym może marzyć partnerka | Fantazje erotyczne | 0 | |
S | Po czym można zaszaleć? | Porady seksualne | 7 | |
Y | Jak / czym obniżyć popęd u kobiety? | Seks | 29 | |
S | Po czym nabieracie większej ochoty na seks? | Porady seksualne | 10 | |
Czym jeździcie? | Poza tematem | 103 |