Przy kolejnym badaniu, muszę powiedzieć Pani urolog, że może je trochę przedłużyć.To ja po Tobie na badanie, OK![]()
Przy kolejnym badaniu, muszę powiedzieć Pani urolog, że może je trochę przedłużyć.To ja po Tobie na badanie, OK![]()
Ciasny tyłeczek jest supero tym jak wpycham mojej dziewczynie kutasa w jej ciasny tyleczek
Namiętny seks, w kuchni, z pewną koleżanką z forum, seksforumz ogromnymi piersiami, długimi włosami, brunetka, ze zjawiskowym ciałem i zboczona, istna diablica! Piekłem z nią pączusie z lukrem! Los chciał że spodnie upaprałem mąką i ona strzelała czując że coś tam jest sztywnego. Spojrzała się i w tym momencie klęknęła i zerwała spodnie, bez namysłu wzięła do buzi i zaczęła obciągać, jak ona ssała, język, brała do gardła tak mocno że musiałem trzymać się blatu. Po chwili wypięła tyłek, i nadziała się na niego, mocne ruchy ile sił czułem że zaraz nie wytrzymam, jęczała głośno, zaczęła drzeć i w tym momencie klęknęła i zaczęła walić i ssać i wyssała całą spermę do ostatniej kropli….usta pełne o spłynęło na cycki… głęboko spojrzała i wysmarowała piersi mówiąc takie pączusie są lepsze
Tak wiem, mam bujną wyobraźnię i tak można się zamyślić piekąc pączkiLUKRU było co nie miara.
PS. Wiem, że to czytasz, pomyśl o pączusiu z lukrem i o mnie, znów o pączusiu znowu o lukrze![]()
Czyżby to nie seks z Panią był właśnie opisany ?Super fantazja, chętnie znalazłabym się na jej miejscu, ale przed nadziewaniem się na niego chciałabym mieć lizaną szparkę ;-)
Stanowczo zaprzeczam, ogłaszam dementi ;-)Czyżby to nie seks z Panią był właśnie opisany ?![]()
Dodanie drobnego szczegółu odnośnie lizania szparki delikatnie mi to zasugerowałoStanowczo zaprzeczam, ogłaszam dementi ;-)
Tak na marginesie, to nie były pączki a rurka z kremowym nadzieniemDodanie drobnego szczegółu odnośnie lizania szparki delikatnie mi to zasugerowało. Cóż, czasem intuicja zawodzi
![]()
Drobny, choć istotny szczegół!Tak na marginesie, to nie były pączki a rurka z kremowym nadzieniem![]()
Lizanie dziureczek przed włożeniem musi być obowiązkowoSuper fantazja, chętnie znalazłabym się na jej miejscu, ale przed nadziewaniem się na niego chciałabym mieć lizaną szparkę ;-)
Penis masujący łechtaczkęLizanie dziureczek przed włożeniem musi być obowiązkowo![]()