Przy kolejnym badaniu, muszę powiedzieć Pani urolog, że może je trochę przedłużyć.To ja po Tobie na badanie, OK
Przy kolejnym badaniu, muszę powiedzieć Pani urolog, że może je trochę przedłużyć.To ja po Tobie na badanie, OK
Ciasny tyłeczek jest super A wcześniej jeszcze wcisnąłbym tam język i dobrze wylizało tym jak wpycham mojej dziewczynie kutasa w jej ciasny tyleczek
Super fantazja, chętnie znalazłabym się na jej miejscu, ale przed nadziewaniem się na niego chciałabym mieć lizaną szparkę ;-)Namiętny seks, w kuchni, z pewną koleżanką z forum, seksforum z ogromnymi piersiami, długimi włosami, brunetka, ze zjawiskowym ciałem i zboczona, istna diablica! Piekłem z nią pączusie z lukrem! Los chciał że spodnie upaprałem mąką i ona strzelała czując że coś tam jest sztywnego. Spojrzała się i w tym momencie klęknęła i zerwała spodnie, bez namysłu wzięła do buzi i zaczęła obciągać, jak ona ssała, język, brała do gardła tak mocno że musiałem trzymać się blatu. Po chwili wypięła tyłek, i nadziała się na niego, mocne ruchy ile sił czułem że zaraz nie wytrzymam, jęczała głośno, zaczęła drzeć i w tym momencie klęknęła i zaczęła walić i ssać i wyssała całą spermę do ostatniej kropli….usta pełne o spłynęło na cycki… głęboko spojrzała i wysmarowała piersi mówiąc takie pączusie są lepsze
Tak wiem, mam bujną wyobraźnię i tak można się zamyślić piekąc pączki LUKRU było co nie miara.
PS. Wiem, że to czytasz, pomyśl o pączusiu z lukrem i o mnie, znów o pączusiu znowu o lukrze
Czyżby to nie seks z Panią był właśnie opisany ?Super fantazja, chętnie znalazłabym się na jej miejscu, ale przed nadziewaniem się na niego chciałabym mieć lizaną szparkę ;-)
Stanowczo zaprzeczam, ogłaszam dementi ;-)Czyżby to nie seks z Panią był właśnie opisany ?
Dodanie drobnego szczegółu odnośnie lizania szparki delikatnie mi to zasugerowało . Cóż, czasem intuicja zawodziStanowczo zaprzeczam, ogłaszam dementi ;-)
Tak na marginesie, to nie były pączki a rurka z kremowym nadzieniemDodanie drobnego szczegółu odnośnie lizania szparki delikatnie mi to zasugerowało . Cóż, czasem intuicja zawodzi
Drobny, choć istotny szczegół! W takim razie już wiemy czym było to coś "sztywnego"Tak na marginesie, to nie były pączki a rurka z kremowym nadzieniem
Lizanie dziureczek przed włożeniem musi być obowiązkowoSuper fantazja, chętnie znalazłabym się na jej miejscu, ale przed nadziewaniem się na niego chciałabym mieć lizaną szparkę ;-)
Penis masujący łechtaczkę A potem powolutku wchodzący coraz głębiej i głębiej, po kilku pchnięciach coraz szybciej i szybciej, dodatkowo ręce masujące pośladki i dające klapsy ;-)Lizanie dziureczek przed włożeniem musi być obowiązkowo
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | O czym może marzyć partnerka | Fantazje erotyczne | 0 | |
S | Po czym można zaszaleć? | Porady seksualne | 7 | |
Y | Jak / czym obniżyć popęd u kobiety? | Seks | 29 | |
S | Po czym nabieracie większej ochoty na seks? | Porady seksualne | 10 | |
Czym jeździcie? | Poza tematem | 103 |