Ładna i zwariowana - idealne połączenie. W burdelu byś się odnalazła i nie mogłabyś się odpędzić od klientów, którzy ustawialiby się w kolejce i to parami.Jak jestem w burdelku i przyjmuję dwóch klientów - jeden rucha mnie w szparkę, a drugi dyma mnie w usta
Ładna i zwariowana - idealne połączenie. W burdelu byś się odnalazła i nie mogłabyś się odpędzić od klientów, którzy ustawialiby się w kolejce i to parami.
Ciekawa fantazja.że jestem sama w zamkniętym już sklepie i siedząc na ladzie długo i mocno męczę swoją mokrą cipkę, a jacyś faceci patrzą na to przez okno i wulgarnie komentują co chcą, żebym zrobiła ze swoją dziurką
Nie, prysznic to dla mnie coś co sie robi szybko i sprawnie bez zawracania sobie głowy czy ktoś patrzy.Ciekawa fantazja.
A czy lubisz być też podglądana, gdy bierzesz prysznic? Albo chciałabyś?
Tylko że wiesz, pod prysznicem też można robić sobie dobrze, np. przedłużając pucowanie miejsc intymnych. Można też rozkoszować się strumieniem ciepłej wody padającej na skórę.prysznic to dla mnie coś co sie robi szybko i sprawnie
Woda za bardzo wysusza, a ja wole jak jest śliskoTylko że wiesz, pod prysznicem też można robić sobie dobrze, np. przedłużając pucowanie miejsc intymnych. Można też rozkoszować się strumieniem ciepłej wody padającej na skórę.
Myślę żeby szybko sforsowali drzwiO tym, że jestem sama w zamkniętym już sklepie i siedząc na ladzie długo i mocno męczę swoją mokrą cipkę, a jacyś faceci patrzą na to przez okno i wulgarnie komentują co chcą, żebym zrobiła ze swoją dziurką.
Być może, jeśli lubisz być uległą dziwką- zabawką w burdelu z porządnie wylizaną cipką, dławiącą się kutasem i na wszystkie rozkazy.Byłbyś jednym z moich ulubionych klientów
Być może, jeśli lubisz być uległą dziwką- zabawką w burdelu z porządnie wylizaną cipką, dławiącą się kutasem i na wszystkie rozkazy.
Ciągle mam taką fantazjeWyobraziłam sobie dziś podczas masturbacji że wracam z pracy wcześniej, a w sypialni mój mąż posuwa koleżankę z pracy, a ja podglądam wszystko przez szczelinę w drzwiach
Tylko cipkę?O seksie grupowym z dużo starszymi mężczyznami, którzy zmuszają mnie do seksu, ale nie chcą zrobić mi krzywdy więc po kolei delikatnie wchodzą we mnie i zalewają moją młodą, ciasną cipkę
Buźkę też mogą, pupcia jeszcze nierozdziewiczonaTylko cipkę?
Jeżeli jeszcze nie rozdziewiczona to najlepiej zacząć od porządnego lizania i na początek wcisnąć językBuźkę też mogą, pupcia jeszcze nierozdziewiczona
Z tym że zalewanie cipki kręci dziewczynkę najbardziejJeżeli jeszcze nie rozdziewiczona to najlepiej zacząć od porządnego lizania i na początek wcisnąć język
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | O czym może marzyć partnerka | Fantazje erotyczne | 0 | |
S | Po czym można zaszaleć? | Porady seksualne | 7 | |
Y | Jak / czym obniżyć popęd u kobiety? | Seks | 29 | |
S | Po czym nabieracie większej ochoty na seks? | Porady seksualne | 10 | |
Czym jeździcie? | Poza tematem | 103 |