Skoro mieszkasz w lesie...Dziki, to właśnie pod oknami biegają…

Skoro mieszkasz w lesie...Dziki, to właśnie pod oknami biegają…
Księgowy?Na wliczanie się w cipkeKocham robić minetke
![]()
Taki seks jest niesamowity, dokładnie 0 zahamować, czysty spontan, nie ma nic lepszego <3Na taki dziki, parujący seks bez zahamowań. Niech aż wióry lecą
A i na zrobienie mu głębokiego loda z dużą ilością śliny. I tego anala, którego mi obiecał
Byśmy się zgrali bo ja mam ochotę na soczysta minetkeUpał dziś u mnie straszny... i tak sobie myślę, że miałabym ochotę na wyśmienicie, prawilnego loda tak dla orzeźwienia po ciężkim dniu![]()
No ja niestety tylko na lodaByśmy się zgrali bo ja mam ochotę na soczysta minetkewięc 69 jak nic
![]()
Napisz na priv jakiNo ja niestety tylko na lodaa już w pełni szczęśliwa byłabym gdyby to był "TEN" co to mi się marzy już dłuższy czas
![]()
A i dopowiem tylko, że te wszystkie świderki, włoskie, amerykańskie czy gałkowe mogą się schować... mnie się marzy taki na patyku, zwykły, polski, mleczno-śmietankowy "Bambimo" bez czekoladyNo ja niestety tylko na lodaa już w pełni szczęśliwa byłabym gdyby to był "TEN" co to mi się marzy już dłuższy czas
![]()
Może nie w temacie, ale właśnie, komu przeszkadzały takie lody "Bambino"? Były rewelacyjne! A tak na marginesie to chyba już jestem bardzo stary, że w ogóle je pamiętamA i dopowiem tylko, że te wszystkie świderki, włoskie, amerykańskie czy gałkowe mogą się schować... mnie się marzy taki na patyku, zwykły, polski, mleczno-śmietankowy "Bambimo" bez czekolady![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Preferowany wiek partnera seksualnego. | Seks | 193 | |
![]() |
Czy jesteście zadowoleni ze swojego życia seksualnego ? | Seks | 198 | |
M | Środki na obniżenie popędu seksualnego? | Związki | 55 | |
L | Brak popędu seksualnego u kobiet | Porady seksualne | 19 | |
P | Jakie macie pamiątki.... | Seks | 4 |