Skoro mieszkasz w lesie...Dziki, to właśnie pod oknami biegają…
Skoro mieszkasz w lesie...Dziki, to właśnie pod oknami biegają…
Księgowy?Na wliczanie się w cipke Kocham robić minetke
Taki seks jest niesamowity, dokładnie 0 zahamować, czysty spontan, nie ma nic lepszego <3Na taki dziki, parujący seks bez zahamowań. Niech aż wióry lecą
A i na zrobienie mu głębokiego loda z dużą ilością śliny. I tego anala, którego mi obiecał
Sensual Anal - switchqueen
Pinned by switchqueen onto 1on1. Description: Sensual Anal. Tags: amateur, anal, brunette.www.sex.com
Byśmy się zgrali bo ja mam ochotę na soczysta minetke więc 69 jak nicUpał dziś u mnie straszny... i tak sobie myślę, że miałabym ochotę na wyśmienicie, prawilnego loda tak dla orzeźwienia po ciężkim dniu
No ja niestety tylko na loda a już w pełni szczęśliwa byłabym gdyby to był "TEN" co to mi się marzy już dłuższy czasByśmy się zgrali bo ja mam ochotę na soczysta minetke więc 69 jak nic
Napisz na priv jakiNo ja niestety tylko na loda a już w pełni szczęśliwa byłabym gdyby to był "TEN" co to mi się marzy już dłuższy czas
A i dopowiem tylko, że te wszystkie świderki, włoskie, amerykańskie czy gałkowe mogą się schować... mnie się marzy taki na patyku, zwykły, polski, mleczno-śmietankowy "Bambimo" bez czekoladyNo ja niestety tylko na loda a już w pełni szczęśliwa byłabym gdyby to był "TEN" co to mi się marzy już dłuższy czas
Może nie w temacie, ale właśnie, komu przeszkadzały takie lody "Bambino"? Były rewelacyjne! A tak na marginesie to chyba już jestem bardzo stary, że w ogóle je pamiętamA i dopowiem tylko, że te wszystkie świderki, włoskie, amerykańskie czy gałkowe mogą się schować... mnie się marzy taki na patyku, zwykły, polski, mleczno-śmietankowy "Bambimo" bez czekolady
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Preferowany wiek partnera seksualnego. | Seks | 151 | |
Czy jesteście zadowoleni ze swojego życia seksualnego ? | Seks | 174 | ||
M | Środki na obniżenie popędu seksualnego? | Związki | 55 | |
L | Brak popędu seksualnego u kobiet | Porady seksualne | 19 | |
Ile macie wzrostu | Poza tematem | 3 |