W
Ja mogę być tą cipeczka eczkaOgolnie to bym sie przyssal do jakiejs cipeczki tak na pol dnia. Mam dzisiaj taka ochote lizac i lizac i jezorem powiercic.
To mój jęzorek też do dyspozycjiJa mogę być tą cipeczka eczka
Mmm... Po takim lizaniu to od tyłu, od przodu i na boku, jak tylko zechceszNa to, żebym została obudzona minetką, kiedy leżę na brzuchu z podniesioną nogą. A kiedy już zostanę rozbudzona wystarczająco to na spokojny poranny seks od tyłu…
Myślę, że mieli by jedna z niezapomnianych chwil w życiuDoglądam właśnie mojego brata i jego 3 kolegów 18-19 lat, bo zrobili sobie małą domówkę. Ja po kilku drinkach jestem i fantazjuję, aby wejść do nich nago...
Koledzy pewnie by byli zadowoleni.Doglądam właśnie mojego brata i jego 3 kolegów 18-19 lat, bo zrobili sobie małą domówkę. Ja po kilku drinkach jestem i fantazjuję, aby wejść do nich nago...
I wsadził między je wielkiego.......Żeby jakiś młody, mega przystojny koleś wymasował i wypieścił mi moje wielkie cyce.
A jak wielkie masz te cyce ? Chętnie wymasujeŻeby jakiś młody, mega przystojny koleś wymasował i wypieścił mi moje wielkie cyce.
To zrób to, dla Ciebie spełnienie fantazji, dla młodych niezapomniane przeżycie do końca życia i wszyscy będą zadowoleni....Doglądam właśnie mojego brata i jego 3 kolegów 18-19 lat, bo zrobili sobie małą domówkę. Ja po kilku drinkach jestem i fantazjuję, aby wejść do nich nago...
A jesteś mlody i mega przystojny?A jak wielkie masz te cyce ? Chętnie wymasuje
Podpisuję się pod tym.Żeby jakiś młody, mega przystojny koleś wymasował i wypieścił mi moje wielkie cyce.
Ja nie, nie mam ani jednego cyca....Podpisuję się pod tym.
Oraz pod inne rzeczy...
Na co seksualnego. Na początek długa gra wstępna poznanie swojego ciała, oddanie się pocałunkom, dotykaniem swojego ciała z biegiem wydarzeń coraz bardziej nagiego i aby upaść w łożu rozkoszy długo się pieścić, zacząć wszystko seksem oralnym, wpaść w zachwyt pożądania ciał, potem seks na początek delikatny i niech przerodzi się w ostry taniec dwóch rozpalonych ciał. Przeżycie wielokrotnych orgazmów aż do upadłego, a na koniec wtulenie się w siebie i spokojny sen.
To wtedy tak...Tylko na masaż, bez seksu.
Ja mam dwa wielkie, 4 by można zrobić z nich.Ja nie, nie mam ani jednego cyca....
Daj spokój nic z tym nie rób z dwoch też można mieć rozzzzzkoszna zabawę, tylko trzeba być meg a mlodym i mega przystojnym!Ja mam dwa wielkie, 4 by można zrobić z nich.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Preferowany wiek partnera seksualnego. | Seks | 151 | |
Czy jesteście zadowoleni ze swojego życia seksualnego ? | Seks | 174 | ||
M | Środki na obniżenie popędu seksualnego? | Związki | 55 | |
L | Brak popędu seksualnego u kobiet | Porady seksualne | 19 | |
O | Ile macie wzrostu | Poza tematem | 3 |