• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Kobieta

Laura98

Nowicjusz
Doglądam właśnie mojego brata i jego 3 kolegów 18-19 lat, bo zrobili sobie małą domówkę. Ja po kilku drinkach jestem i fantazjuję, aby wejść do nich nago...

Mężczyzna

WhySoSerious?

Biegły Uwodziciel
Żeby jakiś młody, mega przystojny koleś wymasował i wypieścił mi moje wielkie cyce.
Podpisuję się pod tym. :D

Oraz pod inne rzeczy... :D

Na co seksualnego. Na początek długa gra wstępna poznanie swojego ciała, oddanie się pocałunkom, dotykaniem swojego ciała z biegiem wydarzeń coraz bardziej nagiego i aby upaść w łożu rozkoszy długo się pieścić, zacząć wszystko seksem oralnym, wpaść w zachwyt pożądania ciał, potem seks na początek delikatny i niech przerodzi się w ostry taniec dwóch rozpalonych ciał. Przeżycie wielokrotnych orgazmów aż do upadłego, a na koniec wtulenie się w siebie i spokojny sen.

S

sheepdog

Guest
Podpisuję się pod tym. :D

Oraz pod inne rzeczy... :D

Na co seksualnego. Na początek długa gra wstępna poznanie swojego ciała, oddanie się pocałunkom, dotykaniem swojego ciała z biegiem wydarzeń coraz bardziej nagiego i aby upaść w łożu rozkoszy długo się pieścić, zacząć wszystko seksem oralnym, wpaść w zachwyt pożądania ciał, potem seks na początek delikatny i niech przerodzi się w ostry taniec dwóch rozpalonych ciał. Przeżycie wielokrotnych orgazmów aż do upadłego, a na koniec wtulenie się w siebie i spokojny sen.
Ja nie, nie mam ani jednego cyca....😞