No właśnie nie mamDaj spokój nic z tym nie rób z dwoch też można mieć rozzzzzkoszna zabawę, tylko trzeba być meg a mlodym i mega przystojnym!
Marzy mi się wysportowany, wyrzeźbiony, przystojniaczek przed 30tks co lubi milfy
No właśnie nie mamDaj spokój nic z tym nie rób z dwoch też można mieć rozzzzzkoszna zabawę, tylko trzeba być meg a mlodym i mega przystojnym!
Jest ich tu trochę rozejrzyj sie, wybierz i bądz wyjatkiem wśród tutejszych pan - napisz do niegoNo właśnie nie mam
Marzy mi się wysportowany, wyrzeźbiony, przystojniaczek przed 30tks co lubi milfy
Zapraszam na mój temat odnośnie masażu.No właśnie nie mam
Hello Aga, żaden szybki numerek. Ja podchodzę trochę inaczej do masaży.szybki numerek
raczej chodzi o zaspokojenie a nie długą przyjemnośćHello Aga, żaden szybki numerek. Ja podchodzę trochę inaczej do masaży.
Hmm? Po prostu uwielbiam masować, relaksować, wciskać itd.. Jedni lubią palić drudzy masować.raczej chodzi o zaspokojenie a nie długą przyjemność
wiesz, grunt to różnorodność, i nie powiem że nie lubię masażu, ot chęć chwiliHmm? Po prostu uwielbiam masować, relaksować, wciskać itd.. Jedni lubią palić drudzy masować.
hmmm ciekawe o kim mówiszOna bez oporu spełnia moją prośbę
O pewnej kobiecie, która jest panią mojej głowy i sercahmmm ciekawe o kim mówisz
nie ma limitu - sprawdzoneCiekawe ile razy można smego siebie raportować
No to jazdanie ma limitu - sprawdzone
Pozazdrościć koledze można? Ale tak zdrowoO pewnej kobiecie, która jest panią mojej głowy i serca
Ale klęknął i wylizal ci cipeczke?Ja bym chciała w końcu, żeby jakiś facet przede mną klęknął.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Preferowany wiek partnera seksualnego. | Seks | 151 | |
Czy jesteście zadowoleni ze swojego życia seksualnego ? | Seks | 174 | ||
M | Środki na obniżenie popędu seksualnego? | Związki | 55 | |
L | Brak popędu seksualnego u kobiet | Porady seksualne | 19 | |
Ile macie wzrostu | Poza tematem | 7 |