• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Mężczyzna

radzik-87

Cichy Podglądacz
Żeby moja weszła w sexownej bieliźnie i pończochach zaczęła eksponować swoje ciało i zaczęła mnie pieścić 😉 dobrała się do pałki i pieściła językiem i rękami a jak już będzie wystarczająco twardy usiadła na nim i mnie wykorzystała w różnych pozycjach 😉

Kobieta

kaami

Podrywacz
Wspominając pewną kilkurazową przygodę z koleżanką z klasy to... chciałabym teraz znowu ją namiętnie pocałować, złapać za pośladki, czuć jak delikatnie łapie mnie za piersi, patrzeć w jej piękne brązowe oczy, całować ją po szyi i słuchać jej mruczenia, delikatnie sunąć opuszkami palców po jej mokrej cipce, posmakować jej... 😍 To był sztos, często fantazjuję o niezobowiązującej powtórce 🔥🥰

Mężczyzna

mmah

Podrywacz
Moja dziewczyna ma dzisiaj na sobie rajstopy i skórzane krótkie szorty i widziałem jak jej szef się na nią lampi... na jej tyłek i krocze... a teraz siedzę w robocie i rozmyślam jak mu obciąga na kolanach albo jak on ją wali na biurku... Z resztą nie wykluczam że tak się stało...

Mężczyzna

Midnight Rambler

Seks Praktykant
Ja jeszcze dojrzewam sobie w łóżeczku - małżonka już dawno uciekła opracować śniadanko. Rankiem nasza ochota na wspólny wysiłek w pościeli nie jest dobrze zsynchronizowana 😂 Naszła mnie za to myśl na przejrzenie kilku zdjęć - chyba wolę fotografie od filmów - uśmiechniętych pań prezentujących swe ciała po seksie 😂Jeden z moich ulubionych widoków 😂 I nie zamierzam tej zachciance stawiać oporu!