Może być mój języczek ?Żeby czyjś języczek zanurzył się we mnie i powoli zaczął lizać
Może być mój języczek ?Żeby czyjś języczek zanurzył się we mnie i powoli zaczął lizać
A jaka pozycja daje ci najwięcej przyjemności ?Ja jakoś od tylu na jeźdźca nie przepadam . Nie wychodzi mi to
Właśnie mi stanąłMam duza chec ubrac sie w rozowe szpile, biale kabaretki i rozowa siateczke na cycuszki, zalozyc opaske z kroliczymi uszami, i najpierw bym bardzo chciala, zeby mnie ktos przelecial mocno w dupcie przy scianie, spust do dziureczki, potem bardzo chcialabym zrobic dobrze facetowi, zeby poczuc, jak smakuje, i spust na moja buzke, potem bym bardzo chciala, zeby mnie facet wybolcowal na pieska w cipeczke, mocno, szybko i gleboko, i spust na moja dupcie, a potem znowu lodzik na kolankach, zeby poczuc na jego pale smak mojej cipuni, i spust na moje cycuszki![]()
Chętnie wezmę cię właśnie takHmm na plecach z nóżkami w górze jeśli mam być szczera niby prosta nie wyszukana
Służę pomocąŻeby czyjś języczek zanurzył się we mnie i powoli zaczął lizać
O kurde... Podnieciłem się czytając to... Spełniłbym każdą zachciankę gdybym tylko mógł!Mam duza chec ubrac sie w rozowe szpile, biale kabaretki i rozowa siateczke na cycuszki, zalozyc opaske z kroliczymi uszami, i najpierw bym bardzo chciala, zeby mnie ktos przelecial mocno w dupcie przy scianie, spust do dziureczki, potem bardzo chcialabym zrobic dobrze facetowi, zeby poczuc, jak smakuje, i spust na moja buzke, potem bym bardzo chciala, zeby mnie facet wybolcowal na pieska w cipeczke, mocno, szybko i gleboko, i spust na moja dupcie, a potem znowu lodzik na kolankach, zeby poczuc na jego pale smak mojej cipuni, i spust na moje cycuszki![]()
Bardzo chętnie bym pomógł w spełnieniu! Uwielbiam pozycję, w której kobieta leży na plecach, a ja trzymam na ramionach jej uniesione do góry nogiHmm na plecach z nóżkami w górze jeśli mam być szczera niby prosta nie wyszukana
Ja po latach przestałem się oszukiwaćHmm na plecach z nóżkami w górze jeśli mam być szczera niby prosta nie wyszukana
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Preferowany wiek partnera seksualnego. | Seks | 180 | |
![]() |
Czy jesteście zadowoleni ze swojego życia seksualnego ? | Seks | 198 | |
M | Środki na obniżenie popędu seksualnego? | Związki | 55 | |
L | Brak popędu seksualnego u kobiet | Porady seksualne | 19 | |
G | Czy po treningu macie większą ochotę na seks? | Seks | 0 |