L
lingster
Guest
Ambitnie
Sam ją wywołałeś, patałachu.Gowno burza sie robi
I zawsze znajdzie się jakiś płatek śniegu, urażony, że ktoś mu wytknął elementarne braki wiedzy. Z interpunkcją widzę dalej się nie przeprosiłeśZawsze znajdzie sie jakis zjeb co wszystko popsuje
Wszystko fajnie brzmiało, aż do ostatniego słowa, które pokazało bardzo dobitnie, że jednak na tej podłodze się położyłaśŻeby skomentować Twój wysryw musiałabym się zniżyć do Twojego poziomu, ale nie będę się klasc na podłodze, wykurwiaj
Mike i jak podchody będzie coś ztegoDzis tesciowej pomaglem w ogródku. Dupe wypinała a mi huj stał jak drag .
Przecież w życiu tego nie zrobi. Będzie się zbierał do tego rok i pisał, jak go podnieca i jak mu stoi. Ale nie zrobi z tym nicMike i jak podchody będzie coś ztego
Ok. Dość pisałem. Dzięki wszystkim za rady . Parę już zastosowałem. Teraz już do roboty .Przecież w życiu tego nie zrobi. Będzie się zbierał do tego rok i pisał, jak go podnieca i jak mu stoi. Ale nie zrobi z tym nic
O nie, i co teraz? :<Wszystko fajnie brzmiało, aż do ostatniego słowa, które pokazało bardzo dobitnie, że jednak na tej podłodze się położyłaś
Patrząc na twoje zdjęcie, to na tej podłodze coś fajnego bym wymyślił tylko trochę sznurka potrzeba, chociaż ja osobiście wolę użyć łańcucha i skórzanych kajdanekO nie, i co teraz? :<
Chciałbym zobaczyć minę twojej żony, kiedy się dowie o wszystkim.Witam. Mieszka z nami teściowa od ok 2 lat . 57 lat zgrabna . Ogromne piersci , okrągły tylek. Po rozwodzie od 14 lat . Chodzi po domu bez stanika a ja nie mogę się opanować żeby nie zerkać. Mam wrażenie że to robi celowo . Mam na nią po prostu ochote . Jakby ja podejść. Jakieś pomysły
Tutaj się podpisuję wszystkimi kończynami. ☝Retoryczne pytanie, bo po jaka cholere potrzebna jest mi tesciowa, skoro jej corka jest zajebista i a do tego mloda dupa do rypania?
Kto mówi, że córka zajebista? Poza tym starsza=lepsza. Faceci wybierają młode tylko z dwóch powodów, bo starsze są już zajęte, a nawet jeśli nie, to nie mają u nich szans, bo są młodsi.Retoryczne pytanie, bo po jaka cholere potrzebna jest mi tesciowa, skoro jej corka jest zajebista i a do tego mloda dupa do rypania?
Dorzuć knebel, będę pyskowaćPatrząc na twoje zdjęcie, to na tej podłodze coś fajnego bym wymyślił tylko trochę sznurka potrzeba, chociaż ja osobiście wolę użyć łańcucha i skórzanych kajdanek
Mam taki specjalny, który rozchyli twoje usta i będę mógł je wypełnić czymś twardym po same gardło. Myślę, że ci się spodoba i nie będziesz miała ochoty pyskować. Jak to mówią, z pełnymi ustami się nie mówi, tym bardziej nie pyskujeDorzuć knebel, będę pyskować
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Jak podrywacie refleksje | Seks | 15 | ||
G | Jak powiększyć wytrysk | Porady seksualne | 3 | |
Y | Mięśnie kegla jak użyć ? | Porady seksualne | 1 | |
A | Mój Fetysz i Perwersja jak facet jęczy podczas.... | Fetysze i perwersje | 6 | |
A | Przedwczesny wytrysk jak leczyć | Porady seksualne | 8 |