• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Panowie jak sobie radzicie jak nie chce być twardy? Jakieś wspomagacze?tabletki? Sposoby?

Mężczyzna

Slavo

Biegły Uwodziciel
Kiedyś zagłębiałem temat i wyszło że wszystkie ziołowe są loterią, na jednych działają na innych nie. Są wspomagacze na bazie sildenafilu i tadalafilu - tutaj przed łykaniem tabletek odwiedziłbym lekarza, bo może wystarczy dietę zmienić i się trochę poruszać żeby była widoczna poprawa. Są też wspomagacze mechaniczne w postaci ringów na penisa, sam próbowałem i odpowiednio dobrana średnica rzeczywiście wzmaga erekcję, kutas wtedy jest wyjątkowo twardy. Minusem jest że ring blokuje przepływ krwi i może dojść do jakichś powikłań po dłuższym czasie stosowania. Także ja na twoim miejscu odwiedziłbym najpierw lekarza, później dietetyka i zapisał się na siłownię lub inne ćwiczenia.

Mężczyzna

dario_a_z

Instruktor seksu
Temat bumerang.
Przede wszystkim ile masz lat? Jak 20 to zamiast wspomagaczy to przyjrzalbym się zdrowotnie co jest nie tak.
Jak masz 60 to ma prawo nie stawać, wtedy inna rozmowa.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry