No, nie.Jakbyś miał fajna teściowa to byś zmienił zdanie .

Żółwik!Moja granica tolerancji w sprawach seksu jest naprawdę szeroka, ale to jest obrzydliwe.

No, chyba że Mama Stiflera. Co nie???Nie podbiecają mnie kobiety 50+ i wyżej

No, nie.Jakbyś miał fajna teściowa to byś zmienił zdanie .
Żółwik!Moja granica tolerancji w sprawach seksu jest naprawdę szeroka, ale to jest obrzydliwe.
No, chyba że Mama Stiflera. Co nie???Nie podbiecają mnie kobiety 50+ i wyżej
chyba że Mama Stiflera. Co nie???![]()
Byc możne kretyńskie pytanie, ale na wszystkich bogów, po jaka cholerę mi teściowa, byc moze wielce szanowny moher, skora jej córka jest młodsza?
A tak już na serio to szkoda mi tylko twojej żony, że puściłeś ją kantem i to z jej własną matką w waszym własnym domu. To jest kurestwo!Bo kręcą mnie dojrzałe kobiety .![]()
Serio? To po jasną cholerę Ci była żona?Bo kręcą mnie dojrzałe kobiety .![]()
Brak ci słów bo mało czytaszSerio? To po jasną cholerę Ci była żona?![]()
Trzeba było zabrać się za o wiele starszą kobietę....Brak mi słów...Szkoda mi tylko Twojej żony..
Kurestwo to dawanie dupy za pieniądze niedouczony zjebie . W dupie mam co o tym myśliszA tak już na serio to szkoda mi tylko twojej żony, że puściłeś ją kantem i to z jej własną matką w waszym własnym domu. To jest kurestwo!
Trzeba było związać się z milfem, a nie niszczyć życia młodej kobiecie.![]()
Uwierz dużo czytam... Widocznie przysięga małżeńska nic dla Ciebie nie znaczy.....Brak ci słów bo mało czytasz. Nie mów mi co trzeba a co nie . Mi ciebie szkoda
Patrzcie panie i panowie, jaki mocny w gębie! Szkoda jebany frajerze, że taki kozak to z ciebie tylko w Necie, bo w rzeczywistości jesteś zwykłą tchórzliwą pizdą, która rucha potajemnie po kątach, zamiast powiedzieć prawdę żonie prosto w twarz (która z miejsca by ci wyperswadowała, czym jest "kurestwo").Kurestwo to dawanie dupy za pieniądze niedouczony zjebie . W dupie mam co o tym myślisz![]()
Trol kabareciarz .Patrzcie panie i panowie, jaki mocny w gębie! Szkoda jebany frajerze, że taki kozak to z ciebie tylko w Necie, bo w rzeczywistości jesteś zwykłą tchórzliwą pizdą, która rucha potajemnie po kątach, zamiast powiedzieć prawdę żonie prosto w twarz (która z miejsca by ci wyperswadowała, czym jest "kurestwo").
Taka jest różnica między dorosłym odpowiedzialnym mężczyzną trzymającym się zasad jak ja, a niedojebem mózgowym z mentalnością 15-latka takim jak ty, który myśli tylko o własnej dupie.
Życzę ci, aby cała sprawa wyszła na jaw, a wtedy dowiesz się, co to jest życie i konsekwencje. Amen!![]()
Właśnie takiej odpowiedzi się spodziewałem, odpowiedzi idioty.Trol kabareciarz .![]()
Zazdrościsz teściowej i to pcha cie do tego całego wylanego żalu . Chcesz to ciebie też uraczę. Starczy miłości dla wszystkich. I wtedy zobaczysz jak smakuje prawdziwy mężczyzna. I przestaniesz być taki nerwowy jak wkoncu usiądziesz na porządnym kutasie .Właśnie takiej odpowiedzi się spodziewałem, odpowiedzi idioty.
Nie dziwi mnie rosnąca sterta papierów rozwodowych, kiedy nieustannie kurwa widzę jak wiele nieodpowiedzialności i głupoty ludzie wnoszą do swojego codziennego dorosłego życia, ale najgorsze w tym wszystkim jest kurwa cierpienie niewinnych osób spowodowane przez jebany plankton twojego pokroju!
Mnie zazdrość nie dotyczy, bo nie tylko nie mam w przeciwieństwie do ciebie rozumu nastoletniego gówniarza, ale i jestem zadowolony ze swojego życia.Zazdrościsz teściowej i to pcha cie do tego całego wylanego żalu .
Jesteś tchórzliwą pizdą, co stwierdziłem już wcześniej, a jak szukasz kolesi do swoich kryptogejowskich zabaw to pomyliłeś kurwa adresy.Chcesz to ciebie też uraczę. Starczy miłości dla wszystkich. I wtedy zobaczysz jak smakuje prawdziwy mężczyzna. I przestaniesz być taki nerwowy jak wkoncu usiądziesz na porządnym kutasie .
Cały dzień się zbierałeś na tą odpowiedź. Chyba uderzyłem jednak w czuły punkt . Chodź chłoptasiu pokaże ci kto ma naprawdę pizdę między nogami.Mnie zazdrość nie dotyczy, bo nie tylko nie mam w przeciwieństwie do ciebie rozumu nastoletniego gówniarza, ale i jestem zadowolony ze swojego życia.
Jesteś tchórzliwą pizdą, co stwierdziłem już wcześniej, a jak szukasz kolesi do swoich kryptogejowskich zabaw to pomyliłeś kurwa adresy.
Swoją drogą czy teściowa ruchała cię w dupę straponem???![]()
HahahahCały dzień się zbierałeś na tą odpowiedź. Chyba uderzyłem jednak w czuły punkt . Chodź chłoptasiu pokaże ci kto ma naprawdę pizdę między nogami.![]()
Do odpisywania na twoje bzdury pozerski lamusie nie trzeba się specjalnie wysilać, a poza tym mam inne ciekawsze rzeczy do roboty, niżeli siedzieć cały dzień w Necie pizdeczko.Cały dzień się zbierałeś na tą odpowiedź. Chyba uderzyłem jednak w czuły punkt . Chodź chłoptasiu pokaże ci kto ma naprawdę pizdę między nogami.![]()
Otóż to, polać Ci!Hahahah
Nie każdy ma czas odpowiedzieć od razu. Nie patrz swoją miarą, że cały czas ktoś siedzi w "Internetach"![]()