Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Podejdź z gustem i poważnie... Po pierwsze podaruj "mamusi" coś słodkiego... Kobietom buzują hormony od słodyczy, najlepiej sprawdzi się najlepsza bombonierka dla teściowej czyli paczka cukru w kostkach... Potem zaproś na lampkę wytrawnego Geriavitu przy aromatycznych świecach z szarego mydła ... cudowny rozwód gwarantowany...
Patrząc na twoje zdjęcie, to na tej podłodze coś fajnego bym wymyślił tylko trochę sznurka potrzeba, chociaż ja osobiście wolę użyć łańcucha i skórzanych kajdanek
Witam. Mieszka z nami teściowa od ok 2 lat . 57 lat zgrabna . Ogromne piersci , okrągły tylek. Po rozwodzie od 14 lat . Chodzi po domu bez stanika a ja nie mogę się opanować żeby nie zerkać. Mam wrażenie że to robi celowo . Mam na nią po prostu ochote . Jakby ja podejść. Jakieś pomysły
Kto mówi, że córka zajebista? Poza tym starsza=lepsza. Faceci wybierają młode tylko z dwóch powodów, bo starsze są już zajęte, a nawet jeśli nie, to nie mają u nich szans, bo są młodsi.
Patrząc na twoje zdjęcie, to na tej podłodze coś fajnego bym wymyślił tylko trochę sznurka potrzeba, chociaż ja osobiście wolę użyć łańcucha i skórzanych kajdanek
Mam taki specjalny, który rozchyli twoje usta i będę mógł je wypełnić czymś twardym po same gardło. Myślę, że ci się spodoba i nie będziesz miała ochoty pyskować. Jak to mówią, z pełnymi ustami się nie mówi, tym bardziej nie pyskuje
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.