• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak zaciagnac tesciową do łóżka

Kobieta

redmysteryIsabel

Podrywacz
Podejdź z gustem i poważnie... Po pierwsze podaruj "mamusi" coś słodkiego... Kobietom buzują hormony od słodyczy, najlepiej sprawdzi się najlepsza bombonierka dla teściowej czyli paczka cukru w kostkach... Potem zaproś na lampkę wytrawnego Geriavitu przy aromatycznych świecach z szarego mydła ... cudowny rozwód gwarantowany... ;)

Mężczyzna

The Sex Lover

Podrywacz
Witam. Mieszka z nami teściowa od ok 2 lat . 57 lat zgrabna . Ogromne piersci , okrągły tylek. Po rozwodzie od 14 lat . Chodzi po domu bez stanika a ja nie mogę się opanować żeby nie zerkać. Mam wrażenie że to robi celowo . Mam na nią po prostu ochote . Jakby ja podejść. Jakieś pomysły
Chciałbym zobaczyć minę twojej żony, kiedy się dowie o wszystkim. 😂

Retoryczne pytanie, bo po jaka cholere potrzebna jest mi tesciowa, skoro jej corka jest zajebista i a do tego mloda dupa do rypania?
Tutaj się podpisuję wszystkimi kończynami. ☝

Halred

Erotoman
Retoryczne pytanie, bo po jaka cholere potrzebna jest mi tesciowa, skoro jej corka jest zajebista i a do tego mloda dupa do rypania?
Kto mówi, że córka zajebista? Poza tym starsza=lepsza. Faceci wybierają młode tylko z dwóch powodów, bo starsze są już zajęte, a nawet jeśli nie, to nie mają u nich szans, bo są młodsi.