• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazje erotyczne, które chcielibyście spełnić

Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
A ja mam fantazję z nauczycielką matematyki mojego synka. Pani matematyk, ale trochę taka w stylówce artystycznej, rysuje, gra w kapeli gotyckiego rocka. Zawsze fajnie ubrana, niby skromnie i jak na nauczycielkę niewyzywająco, ale na mnie działa jak magnes.
Wiem, że imprezuje i nieźle się bawi bo ją trochę podglądam na społecznościówkach. Mam zatem taką fantazję, że przeczyta mój wpis na tym forum i zorientuje się, że ojciec jej młodego ucznia, ten co łazi w koszulkach fajnych zespołów marzy by ją bzyknąć.
Czyta ten wpis i w poniedziałek daje mi zadanie z matmy do rozwiązania mówiąc, że nie jest na ocenę, ale dostane nagrodę jeśli się z nim uporam.
Ha, a że z matmy jestem debeściak to jej nic nie mówię i oddalam się z uśmieszkiem.

Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
*Pani matematyczka, jeżeli już.
Matematyk jest rodzaju męskiego. Końcówka jednoznacznie o tym świadczy.
Co do nauczycielek, to zdarzało mi się fantazjować o anglistkach i jednej biolożce (z gimnazjum). Choć i tak nie miałbym jak tego zrealizować.
Cóż język polski to najtrudniejszy przedmiot w szkole, dobrze, ze stoisz na straży i chronisz nas przed gramatycznymi nazistami, do których jak widać również należę.