A i do tego nadal te pozostałe niespełnione czyli seks z młodszym też się przepisuje.
To byśmy spełnili jednocześnie swoje fantazjeTrójkąt z dwoma panami bi
A i do tego nadal te pozostałe niespełnione czyli seks z młodszym też się przepisuje.
To byśmy spełnili jednocześnie swoje fantazjeTrójkąt z dwoma panami bi
Ty z młodszym a ja z takim zadbanym milfemA i do tego nadal te pozostałe niespełnione czyli seks z młodszym też się przepisuje.
To się świetnie składa, bo właśnie z kolegą szukamy Pani do parzenia kawy...Parzyć kawę
No jak to co? Totalnie wszystko
To miłe, dzięki ale znalazłam chwilowo aż 3 bardzo fajnych chętnych do mojego trójkąta i sama przestaję się mieścić w moją własną wizję artystyczną i ilość bokówTo się świetnie składa, bo właśnie z kolegą szukamy Pani do parzenia kawy...
Spoko, tylko pamiętaj żeby nie być pominiętą...To miłe, dzięki ale znalazłam chwilowo aż 3 bardzo fajnych chętnych do mojego trójkąta i aż sama przestaję się mieścić w wizję artystyczną i ilość boków
W mojej fantazji samo patrzenie na panów też na mnie działa, mogę się wtedy masturbować podziwiając widokiSpoko, tylko pamiętaj żeby nie być pominiętą...
To najgorsze...
Ja ją lubięPs.
A kawę dobrą parzysz?
Czyli to jednak prawda?Trójkąt z dwoma panami bi
Jak to jednak?Czyli to jednak prawda?
Długa historia ogólnie ale chodziło mi o to że kobiety miewają takie fantazję, lubią co jakiś czas takie igraszkiJak to jednak?
Nie odpowiem za wszystkie, ale u mnie to mocna fantazja i lubię to oglądać, a na żywo nie miałam okazji. Tylko pewnie i tak nie byłabym biernym obserwatorem.Długa historia ogólnie ale chodziło mi o to że kobiety miewają takie fantazję, lubią co jakiś czas takie igraszki
Nie miałaś okazji bo nikt na takie coś chętny nie był czy nie robiłaś jeszcze nic zbytnio w tym kierunku?Nie odpowiem za wszystkie, ale u mnie to mocna fantazja i lubię to oglądać, a na żywo nie miałam okazji. Tylko pewnie i tak nie byłabym biernym obserwatorem.
Nie robiłam nic w tym kierunku, a partnerzy z mojego trójkąta hetero kmm unikali się jak ognia.Nie miałaś okazji bo nikt na takie coś chętny nie był czy nie robiłaś jeszcze nic zbytnio w tym kierunku?
Rozumiem. A mi uruchomiłaś wyobraźnię to szok prowadzę teraz bo tak to bym coś więcej napisał ale cały czas przecież nie będę jechałNie robiłam nic w tym kierunku, a partnerzy z mojego trójkąta hetero kmm unikali się jak ognia.
A to nam się akurat zdarzaloByć z Żoną w saunie całkiem nago i patrzeć jak inny patrzą na jej wdzięki, może nawet coś więcej.
No i wcale się nie dziwię jeżeli panowie byli hetero. Co innego jeżeli byłby to trójkąt kkm...Nie robiłam nic w tym kierunku, a partnerzy z mojego trójkąta hetero kmm unikali się jak ognia.
Można być hetero i nie mieć problemu z tym aby się w trakcie posuwania kobiety przypadkiem o siebie otrzeć.No i wcale się nie dziwię jeżeli panowie byli hetero. Co innego jeżeli byłby to trójkąt kkm...
Chociaż nie, wtedy panie mogłyby unikać się jak ognia... jeżeli byłyby hetero... Cholerka, zaplątałem się już w tej geometrii
Przypadkiem to się można otrzeć o siebie w autobusie a nie wtedy gdy decydujemy się na trójkąt w którym będzie drugi facet. Wtedy to nie jest przypadek tylko coś co jest nieuniknione.Można być hetero i nie mieć problemu z tym aby się w trakcie posuwania kobiety przypadkiem o siebie otrzeć.