• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazje erotyczne, które chcielibyście spełnić

Mężczyzna

emrronn

Seks Praktykant
Trójkąt z dwiema kobietami i udział w orgi typu gangbang gdzie kobieta była by słodka i typ takiej niewinnej a była by ostro rżnięta bez żadnych hamulców zabezpieczeń itp jedna z fantazji też trojkat matka córka, lub siostry

Mężczyzna

_povg_

Podrywacz
Marzy mi się z 5 kobiet z wypiętymi tyłkami, które tylko czekają na test mojego kutasa ;-) moja nowa fantazja…
Super fantazja, 5 wypiętych lasek. Chyba zakręciło by mi się w głowie od nadmiaru piękna :p

Moja: Wylizać tyłek nieznajomej kobiecie. Jestem bardzo ciekawy wspólnych emocji wtedy. Zdecydowanie do spełnienia.
Nie pogardziłbym też kilkoma wypiętymi tyłkami, czekającymi w kolejce ;)

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Super fantazja, 5 wypiętych lasek. Chyba zakręciło by mi się w głowie od nadmiaru piękna :p

Moja: Wylizać tyłek nieznajomej kobiecie. Jestem bardzo ciekawy wspólnych emocji wtedy. Zdecydowanie do spełnienia.
Nie pogardziłbym też kilkoma wypiętymi tyłkami, czekającymi w kolejce ;)
Super fantazja, pięć wypiętych lasek i wylizać tyłek każdej po kolei 😋👅
Na przykład tak

• Like
Reactions: tpo
Mężczyzna

artuartu822

Podrywacz
Moja fantazja to być wylizywaczem cipki swojej przyjaciółki, ktora jak ma ochotę to dzwoni po mnie bym przyjechał i zrobił jej dobrze wtedy kiedy tylko ma na to ochotę

Mężczyzna

C_N

Seks Praktykant
Wzięcie dziewczyny na dwa baty i potem seks grupowy od pięciu osób w górę.

Mężczyzna

Cichy1993

Cichy Podglądacz
My z Żoną w saunie i ktoś ją delikatnie dotyka i podkręca, i wiedzę że bardzo ją to podnieca a później robi się bardziej pikantnie.

Mężczyzna

loopin997

Cichy Podglądacz
Mi się marzy sex z moją szefową, ma 57 lat, z figury jak 20, ma z 1000 zabiegów na twarz, na szyję, złote nici, itp.