Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Cześć,
Moja fantazją jest seks z żoną znajomego, bardzo mnie podnieca.
Moja obecność na forum jest spowodowana poszukiwaniami kogoś kto ze mna o niej porozmawia, ponakrecamy sie wzajemnie itp
Moja fantazja polega na tym, że ja wyleguje się w wannie, przypadkiem nie zamykam drzwi, ona wchodzi zaczyna masować mi brzuch przechodząc coraz niżej i kończymy na namiętnym sexie, niestety póki co nie ma z kim
Seks w obecności kota już był, ale nie było to fantazją.
Mam fantazję, aby w obecności kota przystrojonego w barwy Ukrainy wylizać, wypieścić od stóp po szyję kobietę, która nie jest obywatelką Ukrainy, najlepiej czarnoskórą.
Od jakiegoś czasu mam fantazje żeby zabawić się w trójkącie 2m1k i moja ukochana przeleciec na dwa baty. A w trójkącie 2k1m koleżanka byłaby uzbrojona w strap on
Od jakiegoś czasu mam fantazje żeby zabawić się w trójkącie 2m1k i moja ukochana przeleciec na dwa baty. A w trójkącie 2k1m koleżanka byłaby uzbrojona w strap on
Ja mam ich kilka, a kolejność nie ma znaczenia.
1. sex z aktywną shemale
2. Sex z dwoma kobietami
3. Chciałbym zobaczyć moja żonę z innym lub by po prostu mnie zaczęła zdradzać.
4. Trójkąt z małżeństwem/ para, gdzie facet jest bi.
5. I chyba najbardziej co to być zgwałcony przez 2-3 kobiety (chętnie ze straponem)
Ja mam ich kilka, a kolejność nie ma znaczenia.
1. sex z aktywną shemale
2. Sex z dwoma kobietami
3. Chciałbym zobaczyć moja żonę z innym lub by po prostu mnie zaczęła zdradzać.
4. Trójkąt z małżeństwem/ para, gdzie facet jest bi.
5. I chyba najbardziej co to być zgwałcony przez 2-3 kobiety (chętnie ze straponem)
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.