Cześć,
Moja fantazją jest seks z żoną znajomego, bardzo mnie podnieca.
Moja obecność na forum jest spowodowana poszukiwaniami kogoś kto ze mna o niej porozmawia, ponakrecamy sie wzajemnie itp
Moja fantazja polega na tym, że ja wyleguje się w wannie, przypadkiem nie zamykam drzwi, ona wchodzi zaczyna masować mi brzuch przechodząc coraz niżej i kończymy na namiętnym sexie, niestety póki co nie ma z kim
Seks w obecności kota już był, ale nie było to fantazją.
Mam fantazję, aby w obecności kota przystrojonego w barwy Ukrainy wylizać, wypieścić od stóp po szyję kobietę, która nie jest obywatelką Ukrainy, najlepiej czarnoskórą.
Od jakiegoś czasu mam fantazje żeby zabawić się w trójkącie 2m1k i moja ukochana przeleciec na dwa baty. A w trójkącie 2k1m koleżanka byłaby uzbrojona w strap on
Od jakiegoś czasu mam fantazje żeby zabawić się w trójkącie 2m1k i moja ukochana przeleciec na dwa baty. A w trójkącie 2k1m koleżanka byłaby uzbrojona w strap on
Ja mam ich kilka, a kolejność nie ma znaczenia.
1. sex z aktywną shemale
2. Sex z dwoma kobietami
3. Chciałbym zobaczyć moja żonę z innym lub by po prostu mnie zaczęła zdradzać.
4. Trójkąt z małżeństwem/ para, gdzie facet jest bi.
5. I chyba najbardziej co to być zgwałcony przez 2-3 kobiety (chętnie ze straponem)
Ja mam ich kilka, a kolejność nie ma znaczenia.
1. sex z aktywną shemale
2. Sex z dwoma kobietami
3. Chciałbym zobaczyć moja żonę z innym lub by po prostu mnie zaczęła zdradzać.
4. Trójkąt z małżeństwem/ para, gdzie facet jest bi.
5. I chyba najbardziej co to być zgwałcony przez 2-3 kobiety (chętnie ze straponem)
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.