• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dziewczyny czy wy lubicie minetkę?

ona27

Cichy Podglądacz
Taka forma pieszczot jak najbardziej mnie zadowala i pobudza. Uwielbiam, gdy w pracy języczka, towarzyszą jeszcze palce bądź wibrator.
Kiedyś byłam bardzo mocno sceptycznie nastawiona do minetki. Powód był nieco dziwny. A to tylko dlatego, że przy tejże zabawie, staję się bardzo, bardzo mokra. Soczki wręcz kapią mi po udach. :)

Whiterabbit93

Nowicjusz
Ja mam problem z nową dziewczyną, za żadne skarby nie chcę dać sobie zrobić minetki a ja z kolei to uwielbiam. Chyba poprzedni partner ją do tego zraził. Uparta jest jak osioł, człowiek tłumaczy że zrobi innaczej, będzie naprawdę miło a te NIE i tyle. Trochę mnie denerwuje bo kocham robić minetke ale jak tylko zacznę ten temat to ona nie chce o tym gadać 😢

Niezapominajka

Cichy Podglądacz
Lubię, uważam, że zaspokojenie oralne partnera mnie jak i ja jego to wyraz miłości i dużego pożądania. Niestety bywają egoiści, którzy chcieliby mieć głębokie gardło a sami nawet nie lijzną. A szkoda bo bywa, że dobrze smakuje i jestem gotowa się odwdzięczyć. :p

Mężczyzna

PiotrSt07

Erotoman
Uwielbiam. Ta forma pieszczot doprowadza mnie do szału, ogromnego orgazmu - jęczę, krzyczę, wręcz dostaje drgawek - och... cudowna sprawa
Minetka, to podstawa - przynajmniej ja osobiscie stawiam sobie zawsze wyzwanie, ktore mozna w skrocie opisac w ten sposob: Po pierwsze dogodzic, Kobiecie, to ona mnie wybrala i oddala swoje cialo w me rece! Nie Tylko w rece, ale w calosci dla przezycia czegos cudownego, a nie po to aby tylko mnie zaspokoic. Sex, to jak wielka wyprawa powinna za kazdym razem byc ekscytujaca, byc zmienna i cudowna.
Jezeli srowadzimy sex do codziennych mechanicznych czynnosci, to juz przegralismy, dlatego pytajcie i rozmawiajcie, a przede wszystkim dobrze sie bawcie.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry