• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Dziewczyny czy lubicie sie ubierac wyzywająco sexownie do praca ,do szkola ,jak jedziecie transportem publiczny ?

Mężczyzna

ziger

Cichy Podglądacz
Hej Dziewczyny lubicie sie ubierac do pracy wyzywajaco, , bardzo sexownie ?. Lubicie rozpraszac swoim wygladem kolegow z pracy , ze szkoly . Mieliscie taka sytacje ze panowie zagapili sie na wasze atuty kobiece nie mogli zwroku odrwac ? Udało wam sie ubiorem tak sprowokować ze chłopakom bylo widac zwod ?
Opowiedziec o swoich wrazeniach . Chlopaki lubicie jak was tak rozpraszaja kolezanki z pracy ? Lub obce dziewczyny jadace transportem publicznym ?

Mężczyzna

Monsz

Podrywacz
Jeżdżę samochodem. To pozwala mi często na różne szaleństwa. Np. głęboki dekolt i brak stanika.
Na wyjścia też potrafię być w sukience lub spódniczce, w której lepiej się nie schylać tylko uklęknąć 😉
Jeździłem na urlopie w Polsce autem i muszę przyznać, że parę razy bym zaliczył dzwona przez skąpo odziane dziewczyny, szczególnie w czasie upałów... 🫢

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Ja mam taką koleżankę w pracy, niestety jej mąż pracuje w tej samej firmie, więc powiedzmy, że nietykalna dla mnie.
I jest świetna dupa (sorki za kolokwializm) a ubiera się tak, że tego zgrabnego ciała w ogóle nie widać.
I wiecie co? To jest zajebiście seksowne :)

Mężczyzna

PanCiacho

Dominujący
Ja mam taką koleżankę w pracy, niestety jej mąż pracuje w tej samej firmie, więc powiedzmy, że nietykalna dla mnie.
I jest świetna dupa (sorki za kolokwializm) a ubiera się tak, że tego zgrabnego ciała w ogóle nie widać.
I wiecie co? To jest zajebiście seksowne :)
Mówią,też nie bierz dupy ze swej grupy :)
U Mnie pracy najciekawszy "egzemplarz" najlepiej tj. najbardziej hot ubiera się,gdy Jej facet wyjedzie w delegację...
Dlaczego:unsure:

Kobieta

DamaPik

Podrywacz
Owszem. Zawsze ubierałam się bardzo sexownie i wyzywająco. Lubię po prostu zwracać na siebie uwagę na ulicy. Zawsze wysokie obcasy, pończochy i spódniczki mini. Lubię też nosić sukienki ledwo zakrywające pośladki. Kocham to spojrzenie mężczyzn i kobiet, które zwykle patrzą na mnie jak na dziwaczkę.

Mężczyzna

cd.Eve

Erotoman
Uwielbiam jak żona ubiera się seksownie gdy wychodzi z domu, gdy zakłada krótkie spódniczki czy sukienki, pończochy, szpilki.
Fajnie gdy czasami w lecie zakłada taką krótką szerszą spódniczkę i jest wiatr. Zdarza się, że wtedy pokaże trochę więcej, jara mnie to niesamowicie 😍

Kobieta

yakamoz

Podrywacz
A ja wolę ukrywać swoje atrybuty. Niewidoczne dla oczu często kusi bardziej niż to co na wierzchu.
Ale kiedy byłam zakochana w koledze z pracy to muszę przyznać, że zdarzało mi się pogłębić dekold albo podnosić wysoko ręce w kuchni, żeby sukienka podciągała się do góry.

Teraz kiedy wychodzimy razem z tym kolegą z pracy ubieram się seksownie. Oboje lubimy łapać spojrzenia innych mężczyzn.

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Dla mnie bardziej seksownie jest gdy atuty są zakryte. Gdy już zakładam szorty to rezygnuję z dekoltu. Wolę to jakoś wypośrodkować. Nie tak kawa na ławę.
Nie lubię też świecić cyckami. Wolę odsłonić np ramię czy plecy.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry