uwielbiam kobiecie robic minetkę coś wspanialego wysysając z niej soki jak jest któraś z Was w potrzebie piszcie śmiało pozdrawiam i zapraszam do dialogu
Ewelina19
Nie zgadzam się z tobą do końca fakt minetka nie zastąpi seksu "ale jak się ja dobrze robi" to kobieta jest dosłownie w niebie. Każdy facet ma swój sposób na to a ja mam swój sposób ale niestety nie da rady tego opowiedzieć musiałbym to pokazać. Minetka to nie tylko lizanie ale również ssanie praca paluszkami i pieszczota ciała partnerki najlepiej wszystko jednocześnie.
Minetka to sztuka i niestety nie każdy będzie Picassem w tej dziedzinie
ja uwielbiam minetkę, uwielbiam minetkowy orgazm, ale najbardziej uwielbiam minetkę, podczas której mój facet, robi jednocześnie palcówkę mega połączenie!
ja uwielbiam minetkę, uwielbiam minetkowy orgazm, ale najbardziej uwielbiam minetkę, podczas której mój facet, robi jednocześnie palcówkę mega połączenie!
Zgadza się,nie znam kobiety które nie lubiłaby właśnie takich pieszczot,jeżeli umiejętnie wykonamy minetkę to zapewni niesamowity orgazm i przyjemność,doznania. To samo zresztą działa w drugą stronę i robienie dobrze ustami facetowi.
To fakt,czasem takie pieszczoty mogą być zdecydowanie lepsze i bardziej intensywne z większym orgazmem niż sam seks,trzeba tylko umieć odpowiednio pieścić partnerkę aby szczytowała wielokrotnie. W tym celu przyda się także mniejszy wibrator lub masturbator dla kobiet,do tego nasz języczek i mamy efekt murowany
hmm..znam takie co nie lubią ;P a sprawne języczek może dać tyle przyjemności że czasem nic więcej do szczęścia nie trzeba
ja osobiście uwielbiam, choć teraz to rzadkość ;/
Cały sekret tkwi tutaj w sprawnym języczku partnera oraz jego zaangażowania,dodatkowo można urozmaicać zwykłą minetkę,stosując dobre lubrykanty,żel smakowy czy bitą śmietanę
Znałem tylko jedną dziewczynę, która nie lubiła minetki bo wstydziła się swych nieco zdeformowanych (po wypadku w dzieciństwie) warg sromowych, ale przeszło jej po iluś tam latach.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.