Ty nie!@retnu Ok. na przykładzie Lady Di. Inaczej to widzę. Ona była szaleńczo zakochana w swoim mężu. Ale okazało się, że on kocha inną. Kocha a nie się z nią tylko bzyka. Bo gdyby tylko bzykał swoją kochankę pewnie Lady Di przymknęłaby oko. Jego romans trwał latami. Która kobieta by to wytrzymała?
Ja nie!
Hmmm... na pewno nie homoseksualiści, bo jednak mówiąc o miłości mamy na myśli zwiazek kobiety i faceta a nie faceta z facetem.I jak mamy nauczyć się miłości? Kto ma nam ją pokazać?
Ja lubię patrzyć na gejów. Można się od nich sporo nauczyć.
Oczywiście, miłość te motylki w brzuchu, ale odczucia tego nikt nas nie nauczy. Tym bardziej nie mogą tego nas nauczyć geje, którzy nie kierują się zwierzęcymi instynktami, tak jak osobnicy superstraight i kobiety.Hmmm... na pewno nie homoseksualiści, bo jednak mówiąc o miłości mamy na myśli zwiazek kobiety i faceta a nie faceta z facetem.
Fakt!Oto artystyczne wykonania z czasów, gdy ludzie byli bardziej nawini:
Nikt jednak nie jest w stanie wyjaśnić osobie nieobeznanej z miłością, czym w istocie ta miłość (odmiennopłciowa) jest.
Nie do końca ten temat ale wrzuce tutaj. Mi ostatnio pewna osoba ( bardzo inteligentna ale chora psychicznie, bo jedno absolutnie nie wyklucza drugiego ) przedstawiła wizje świata bez miłości która według tej osoby wyglądała mniej więcej tak :
Miłość, seks i związki nie powinny istnieć. Ludzie nie powinni łaczyć się w pary ani zakładać rodzin tylko żyć jako pojedyńcze wrogie sobie jednostki które się wzajemnie zwalczają. A jedyna interakcja między nimi to morderstwa. Dżungla. Jak w filmie "Noc Oczyszczenia" tylko że 365 dni w roku. I nie w grupach czy gangach tylko każdy sam.
Mnie odwrotnie - niszczących je, bo na uczuciach tylko tracę - obojętnie do kogo je czuję, plus za szybko się zakochuję, jeśli jużWracając do początkowego pytania: czy miłość w ogóle istnieje?
Moim zdaniem tak! Czy to będzie młodzieńcza miłość, czy studencka, czy w końcu ta kończąca się przed ołtarzem, zawsze będzie miłością i co do tego nie mam najmniejszych wątpliwości. A to co mnie nurtuje to poznanie i opanowanie metod chroniących uczucie.
Jak to się robi?
.
Podpisuję się obiema rękami i nogami, ale trzeba spotkać tą odpowiednią.Ja wierzę w miłość. Jeśli dwoje ludzi okazuje sobie duże zrozumienie, duże wsparcie, wyrozumiałość, zainteresowanie, pomagają sobie nawzajem, przyjaźnią się, okazują troskę, ciepło i wdzięczność, dbają o siebie wzajemnie i reagują na wzajemne potrzeby, to jest to naprawdę piękne, cudowne, wspaniałe i wyjątkowe.
Bez dwóch zdań, jest!... to jest to naprawdę piękne, cudowne, wspaniałe i wyjątkowe.