• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Co poza lodem sprawia facetom przyjemność?

przedwczesnywytrysk

Cichy Podglądacz
Ja uwielbiam jak zaczyna delikatnie lize, podgryza..... Ale później musi się poddać i szalec: lizać i ssać jajka, mocno ssać a najbardziej lubię jak pluje na niego i zlizuje

Mężczyzna

damdam

Podrywacz
ja osobiście lubię dotykać kobietę, a tym bardziej jak widzę, że odczuwa z tego przyjemność, tak powolutku i sukcesywnie...

Mężczyzna

kazuya

Podrywacz
A dla mnie delikatne pieszczenie sutkow i odbytu... To u mnie dwa najbardziej erogenne miejsca na ciele. Nie liczac oczywiscie penisa i jader ;)

Mężczyzna

merlin_merlin

Nowicjusz
Fantastycznie jak kobieta jest ubrana w obcisłą sukienkę i kusi samym swoim ciałem, tu spojrzenie żuci, tu trochę bardziej sypnie pośladki, złapie się za pierś. Jest taka niegrzeczna i zalotna. Generalnie tyle wystarczy żeby rozpalić, resztą to ja już się zajmę :)

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Nie powiem, ze to co napisano wyżej sprawia mi nieziemska przyjemność, bo będzie to bzdura rodem z najtańszych oper mydlanych, bo to co wali mnie na kolana i to za każdym razem, nazywa się Jej wykrzywiana twarzą w orgazmie... Jest piekna. Jest prawdziwa.
Jej, a nie mojej.

Mężczyzna

seba77

Erotoman
Nie powiem, ze to co napisano wyżej sprawia mi nieziemska przyjemność, bo będzie to bzdura rodem z najtańszych oper mydlanych, bo to co wali mnie na kolana i to za każdym razem, nazywa się Jej wykrzywiana twarzą w orgazmie... Jest piekna. Jest prawdziwa.
Jej, a nie mojej.
Rozpalona kobieta do czerwoności, i wyraz twarzy o którym piszesz- bezcenne

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Masz racje, Jej twarz wykrzywia orgazmem jest najpiękniejszym widokiem na świecie! Najpiękniejszym!
I dla tego momentu warto żyć i warto powiedzieć Jej: kocham.
I szybko dodać, rozjebie cie na 44 strony świata 🙂

Mężczyzna

Strix

Cichy Podglądacz
Thighjob na różne sposoby i w różnych pozycjach.

L

lucyfer69

Guest
Ja uwielbiam jak mi kobieta masuje penisa. Czuję się taki zniewolony , ona określa tempo aż do wytrysku

Kobieta

Jolka42

Nowicjusz
Mi koleżanka mówiła że ma sprawdzony sposób - jak jej partner ma problem ze wstaniem hihihi to wkłada mu palec w tyłek i to ponoć zawsze skutkuje :D