Ja uwielbiam jak zaczyna delikatnie lize, podgryza..... Ale później musi się poddać i szalec: lizać i ssać jajka, mocno ssać a najbardziej lubię jak pluje na niego i zlizuje
Fantastycznie jak kobieta jest ubrana w obcisłą sukienkę i kusi samym swoim ciałem, tu spojrzenie żuci, tu trochę bardziej sypnie pośladki, złapie się za pierś. Jest taka niegrzeczna i zalotna. Generalnie tyle wystarczy żeby rozpalić, resztą to ja już się zajmę
Czyli faceci nie boja się wcale, by kobieta krazyla paluszkami w okolicach dupki? Szok....w życiu się z tym nie spotkałam. Nie...jeden byl na to otwarty...ale nie skorzystałam. Hmmm..
Nie powiem, ze to co napisano wyżej sprawia mi nieziemska przyjemność, bo będzie to bzdura rodem z najtańszych oper mydlanych, bo to co wali mnie na kolana i to za każdym razem, nazywa się Jej wykrzywiana twarzą w orgazmie... Jest piekna. Jest prawdziwa.
Jej, a nie mojej.
Nie powiem, ze to co napisano wyżej sprawia mi nieziemska przyjemność, bo będzie to bzdura rodem z najtańszych oper mydlanych, bo to co wali mnie na kolana i to za każdym razem, nazywa się Jej wykrzywiana twarzą w orgazmie... Jest piekna. Jest prawdziwa.
Jej, a nie mojej.
Masz racje, Jej twarz wykrzywia orgazmem jest najpiękniejszym widokiem na świecie! Najpiękniejszym!
I dla tego momentu warto żyć i warto powiedzieć Jej: kocham.
I szybko dodać, rozjebie cie na 44 strony świata
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.