Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Ja uwielbiam jak zaczyna delikatnie lize, podgryza..... Ale później musi się poddać i szalec: lizać i ssać jajka, mocno ssać a najbardziej lubię jak pluje na niego i zlizuje
Fantastycznie jak kobieta jest ubrana w obcisłą sukienkę i kusi samym swoim ciałem, tu spojrzenie żuci, tu trochę bardziej sypnie pośladki, złapie się za pierś. Jest taka niegrzeczna i zalotna. Generalnie tyle wystarczy żeby rozpalić, resztą to ja już się zajmę
Czyli faceci nie boja się wcale, by kobieta krazyla paluszkami w okolicach dupki? Szok....w życiu się z tym nie spotkałam. Nie...jeden byl na to otwarty...ale nie skorzystałam. Hmmm..
Nie powiem, ze to co napisano wyżej sprawia mi nieziemska przyjemność, bo będzie to bzdura rodem z najtańszych oper mydlanych, bo to co wali mnie na kolana i to za każdym razem, nazywa się Jej wykrzywiana twarzą w orgazmie... Jest piekna. Jest prawdziwa.
Jej, a nie mojej.
Nie powiem, ze to co napisano wyżej sprawia mi nieziemska przyjemność, bo będzie to bzdura rodem z najtańszych oper mydlanych, bo to co wali mnie na kolana i to za każdym razem, nazywa się Jej wykrzywiana twarzą w orgazmie... Jest piekna. Jest prawdziwa.
Jej, a nie mojej.
Masz racje, Jej twarz wykrzywia orgazmem jest najpiękniejszym widokiem na świecie! Najpiękniejszym!
I dla tego momentu warto żyć i warto powiedzieć Jej: kocham.
I szybko dodać, rozjebie cie na 44 strony świata
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.