Czyli faceci nie boja się wcale, by kobieta krazyla paluszkami w okolicach dupki? Szok....w życiu się z tym nie spotkałam. Nie...jeden byl na to otwarty...ale nie skorzystałam. Hmmm..
Ja bym się nie bał. Nie boję się żadnego rodzaju pieszczot z kobietą.
Jeszcze nie doświadczyłem pieszczot analnych (nie miałem takiej partnerki, która chciałaby to ze mną robić, a trochę krępowałem się zasugerować), choć gdyby mi zaproponowała, że wsunie mi nawilżony lubrykantem palec w dupkę np. w celu odnalezienia prostaty i stymulowania jej, to bym się zgodził.
Uwielbiam kiedy dziewczyna pieści palcami i ustami moje sutki. Odpływam wtedy zupełnie. Raz doszedłem tylko w ten sposób. A teraz mi tego brakuje, nie ma mnie kto pieścić w ten sposób. :/
Siemka wszystkim chłopaczkom i nie tylko!
Chciałabym abyście się wypowiedzieli (mężczyźni) co wam sprawia największą przyjemność podczas pettingu oprócz robienia loda. Jak można jeszcze sprawić, żeby mężczyźnie było ,,dobrze''? Proszę o odpowiedź.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.