A w jakiej wersji to lubisz?Beatka77 napisał:Ja to lubię.
Bardzo podniecające dla obu stron.
Czy lubisz robić partnerowi dobrze dłonią i potem kierować tryśnięciami akurat na swoją twarz? Czy wolisz w innym wariancie?
A w jakiej wersji to lubisz?Beatka77 napisał:Ja to lubię.
Bardzo podniecające dla obu stron.
Z jakiego powodu źle Ci się to kojarzy?Rene93 napisał:Wszędzie tylko nie na buzię mi się źle to kojarzy...
A dlaczego mężczyzna ma to robić, skoro przecież sama trzymasz wtedy jego penisa i kierujesz jego tryśnięciami? O to przecież chodzi w tzw. handjobie. A o tym właśnie mowa w kontekście wytrysku na twarz, prawda?Malgo napisał:Zależy jeszcze jak mężczyzna to zrobi.
Z jakiego powodu źle Ci się to kojarzy?
Sama nie wiem ale chyba moja twarz jest zbyt niewinna na takie zabawy
Z jakiego powodu źle Ci się to kojarzy?
A dlaczego mężczyzna ma to robić, skoro przecież sama trzymasz wtedy jego penisa i kierujesz jego tryśnięciami? O to przecież chodzi w tzw. handjobie. A o tym właśnie mowa w kontekście wytrysku na twarz, prawda?
Dziwna sprawa z tym wytryskiem. Bo generalnie sam aspekt wytrysku na twarz partnerki może wydawać się dość podniecający. Tak jak by facet chciałby podzielić się z partnerką tym co ma najlepsze w sposób najbardziej akceptowalny wzgledem partnerów. Wylanie nasienia na twarz partnerce po stosunku. Ok spoko. Ale jak dla mnie widok jej buzi z obciekajacymi białymi zwisami gęstej cieczy jakoś niewydaje się podniecajacy. Nagle wielkia kulminacja podniecenia jest wciągnięta przez jakaś wielką czarną dziurę.
Oczywiście nie mówię ze to cos złego. Ale z mojego punktu widzenia, nie nie bardzo. Ale jeśli Wy to lubicie to supcio bo to jest najważniejsze ;*
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Przypadkowy wytrysk na twarz | Seks | 10 | |
P | Wytrysk spermy na twarz | Seks | 48 | |
N | Wytrysk na twarz i do ust | Fetysze i perwersje | 58 | |
G | Jak powiększyć wytrysk | Porady seksualne | 1 | |
A | Przedwczesny wytrysk jak leczyć | Porady seksualne | 6 |