Mnie to nigdy nie kręciło. Z drugiej strony... ekhm taki finał w środku z połykiem....
Jest w tym jakaś logika i sens. Może faktycznie tak jest.Myślę, że wytrysk na twarz jest jakimś dowodem oddania i lekkiej dominacji.
Dlatego nie lubię, bo nie chcę być zdominowanaMyślę, że wytrysk na twarz jest jakimś dowodem oddania i lekkiej dominacji.
Do buzi też jest fajnie, ale na kolanach kiedy kobieta z otwartymi ustami czeka na finiszJa osobiście nie przepadam za spermą na twarzy ponieważ często zdarzało się że dostawała się do oka...
Wolę do ust, gardła lub na piersi ;DD
dokładnie takDo buzi też jest fajnie, ale na kolanach kiedy kobieta z otwartymi ustami czeka na finisz
Meh, nie wyobrażam sobie, że partner miałby skończyć mi na twarzy. Nie podnieca mnie.Przyznam, że może być w tym jakiś element dominacji ale strasznie mnie to kręci. A jak u Was? Czy są kobiety które to podnieca?
Do gardła myślę, żebyśmy się dogadali...Ja osobiście nie przepadam za spermą na twarzy ponieważ często zdarzało się że dostawała się do oka...
Wolę do ust, gardła lub na piersi ;DD
Uważam z autopsji że możesz mieć za mało miejsca w gardle by całą sperne pomieścić w nimDo gardła myślę, żebyśmy się dogadali...
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Przypadkowy wytrysk na twarz | Seks | 10 | |
P | Wytrysk spermy na twarz | Seks | 48 | |
N | Wytrysk na twarz i do ust | Fetysze i perwersje | 58 | |
G | Jak powiększyć wytrysk | Porady seksualne | 1 | |
A | Przedwczesny wytrysk jak leczyć | Porady seksualne | 6 |