• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wytrysk na twarz

I

ImoSi

Guest
Uwielbiam. Najlepsze i moje najulubiensze 3 miejsca w ktorych kocham wytrysk: gleboko do ust, na twarz i na piersi.

Marlenkanowekonto

Cichy Podglądacz
nie, nie, jestem bardzo otwarta we wszystkim praktycznie ale spust na twarz odpada, były takie podejscia z tym oczywiście ale albo ja mam pecha albo panowie strzelali w taki sposob ze zawsze cos sie dziala np spust w oko (a nosze soczewki i byla straszna lipa) albo we wlosy tez dramat, do buzi jak najbardziej ale na twarz nie :)

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
strzelali w taki sposob ze zawsze cos sie dziala np spust w oko
A gdybyś przy takim wytrysku na twarz zawsze sama trzymała penisa partnera i kierowała tryśnięciami? W ogóle to gdybym już miał kobiecie trysnąć gdziekolwiek poza waginą, to jako jedyną opcję widziałbym właśnie taką - żeby kobieta trzymała mi penisa i decydowała, gdzie trafi ładunek. Może w ten sposób byś mogła uniknąć trafienia w oko?
Choć osobiście nie jestem fanem tryskania na twarz - wolę albo do środka, albo na brzuszek/cycuszki.

Kemot

Nowicjusz
A gdybyś przy takim wytrysku na twarz zawsze sama trzymała penisa partnera i kierowała tryśnięciami? W ogóle to gdybym już miał kobiecie trysnąć gdziekolwiek poza waginą, to jako jedyną opcję widziałbym właśnie taką - żeby kobieta trzymała mi penisa i decydowała, gdzie trafi ładunek. Może w ten sposób byś mogła uniknąć trafienia w oko?
Choć osobiście nie jestem fanem tryskania na twarz - wolę albo do środka, albo na brzuszek/cycuszki.
Wytrysk to nie strzelnica i trajektoria lotu zalezy od wielu czynników

Marlenkanowekonto

Cichy Podglądacz
mimo wszystko nie 😁

Mężczyzna

Solstafir

Podrywacz
Jakoś nigdy tego nie zrobiłem. A chętnie spuściłbym się prosto na nosek i usta, a potem wytarł kutasa w policzki, i jeszcze włożył w buzię do oblizania.

MarekP

Nowicjusz
Ja wyróżniam 3 warianty spustu twarzowego:
- spust na twarz przy zamkniętej buźce (partnerka może zamknąć oczy lub założyć okulary)
- spust na twarz przy otwartej buźce i wycelowanie tak by większość ładunku znalazła się w buzi
- spust do buzi kiedy partnerka obejmuje ustami penisa

Trzeci wariant jest najbardziej podniecający jak dla mnie - to symbol całkowitej akceptacji partnera.

CumOnHerFace

Nowicjusz
Ja wyróżniam 3 warianty spustu twarzowego:
- spust na twarz przy zamkniętej buźce (partnerka może zamknąć oczy lub założyć okulary)
- spust na twarz przy otwartej buźce i wycelowanie tak by większość ładunku znalazła się w buzi
- spust do buzi kiedy partnerka obejmuje ustami penisa

Trzeci wariant jest najbardziej podniecający jak dla mnie - to symbol całkowitej akceptacji partnera.
Ja najbardziej lubię pierwsze dwa warianty. Nie szukam akceptacji ;)

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Ja lubię. Ale nie żeby mnie to podniecało jakoś szczególniej, po prostu traktuję to jako poziom wyżej w oddaniu partnerki.

Mężczyzna

Cuck

Cichy Podglądacz
Ja lubię brać na twarz wytrysk mojej partnerki. Jako, że jestem w zupełnie innej relacji (kobietocentrycznej, ang. FLR) niż wszyscy, którzy się tutaj wypowiadali, to moja żona szczytuje mi na twarz.

Bardzo satysfakcjonujące uczucie, gdy robisz jej dobrze ustami i nagle czujesz, że są tego efekty w postaci subtelnego tryśniecia z jej cipki. Kocham to. Daje poczucie satysfakcji z dobrze wykonanej roboty, gdy ona dyszy i z takim efektem dochodzi. Kutas aż dryga w tym momencie. Kontynuujesz, a ona jeszcze dolewa aż na prześcieradle powstaje duża mokra plama:).

Kobieta

Edyta 200

Cichy Podglądacz
Sperma dla mnie to esencja rozkoszy. Mam tak samo jak koleżanka Rikke. Uwielbiam sperme w cipce. Czasem staram się ją w środku utrzymać jak najdłużej , Uwielbiam w tyłeczku bo z tamtad rzadko wypływa. Połykanie to oczywistosc i miły obowiązek. . Ale sperma na twarzy niekoniecznie. Posklejane rzęsy do tego włosy. Sperma w nosie czy w oku. To zwyczajnie mało komfortowe. Ale co do samego wytrysku w ciało kobiety to absolutnie jestem za. Gdzie facet dojdzie to jego decyzja ale wolę jak dochodzi we mnie, niekoniecznie na mnie.