I
ImoSi
Guest
Uwielbiam. Najlepsze i moje najulubiensze 3 miejsca w ktorych kocham wytrysk: gleboko do ust, na twarz i na piersi.
A gdybyś przy takim wytrysku na twarz zawsze sama trzymała penisa partnera i kierowała tryśnięciami? W ogóle to gdybym już miał kobiecie trysnąć gdziekolwiek poza waginą, to jako jedyną opcję widziałbym właśnie taką - żeby kobieta trzymała mi penisa i decydowała, gdzie trafi ładunek. Może w ten sposób byś mogła uniknąć trafienia w oko?strzelali w taki sposob ze zawsze cos sie dziala np spust w oko
Wytrysk to nie strzelnica i trajektoria lotu zalezy od wielu czynnikówA gdybyś przy takim wytrysku na twarz zawsze sama trzymała penisa partnera i kierowała tryśnięciami? W ogóle to gdybym już miał kobiecie trysnąć gdziekolwiek poza waginą, to jako jedyną opcję widziałbym właśnie taką - żeby kobieta trzymała mi penisa i decydowała, gdzie trafi ładunek. Może w ten sposób byś mogła uniknąć trafienia w oko?
Choć osobiście nie jestem fanem tryskania na twarz - wolę albo do środka, albo na brzuszek/cycuszki.
mimo wszystko nieA gdybyś przy takim wytrysku na twarz zawsze sama trzymała penisa partnera i kierowała tryśnięciami? W ogóle to gdybym już miał kobiecie trysnąć gdziekolwiek poza waginą, to jako jedyną opcję widziałbym właśnie taką - żeby kobieta trzymała mi penisa i decydowała, gdzie trafi ładunek. Może w ten sposób byś mogła uniknąć trafienia w oko?
Choć osobiście nie jestem fanem tryskania na twarz - wolę albo do środka, albo na brzuszek/cycuszki.
Połykasz?nie, nie, jestem bardzo otwarta we wszystkim praktycznie ale spust na twarz odpada, były takie podejscia z tym oczywiście ale albo ja mam pecha albo panowie strzelali w taki sposob ze zawsze cos sie dziala np spust w oko (a nosze soczewki i byla straszna lipa) albo we wlosy tez dramat, do buzi jak najbardziej ale na twarz nie![]()
No nie ma qrwa lepszego scenariuszaMnie to mega podniecaBardzo czesto sobie wyobrazam, jak klecze przed facetem i on dochodzac, trzepie sobie nade mna i po chwili caly ladunek laduje na mojej buzce
![]()
Ja najbardziej lubię pierwsze dwa warianty. Nie szukam akceptacjiJa wyróżniam 3 warianty spustu twarzowego:
- spust na twarz przy zamkniętej buźce (partnerka może zamknąć oczy lub założyć okulary)
- spust na twarz przy otwartej buźce i wycelowanie tak by większość ładunku znalazła się w buzi
- spust do buzi kiedy partnerka obejmuje ustami penisa
Trzeci wariant jest najbardziej podniecający jak dla mnie - to symbol całkowitej akceptacji partnera.
czasami takPołykasz?
tak tez popieram wytrysk ale na biustMnie bardziej odpowiada opcja kiedy partnerka klęczy i robi mi dobrze ustami a ja koncze na jej twarzy.
zalałbym Ci buźkę, jaja pełneJa bardzo lubię jak mnie inni wala a a później jestem ospermiana na papie
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Przypadkowy wytrysk na twarz | Seks | 10 | |
P | Wytrysk spermy na twarz | Seks | 48 | |
N | Wytrysk na twarz i do ust | Fetysze i perwersje | 58 | |
A | Czy są jakieś bezpieczne i jednoczesnie szybkie sposoby na przedwczesny wytrysk? | Porady seksualne | 9 | |
P | Przedwczesny wytrysk, problem | Seks | 15 |