I
ImoSi
Guest
Uwielbiam. Najlepsze i moje najulubiensze 3 miejsca w ktorych kocham wytrysk: gleboko do ust, na twarz i na piersi.
A gdybyś przy takim wytrysku na twarz zawsze sama trzymała penisa partnera i kierowała tryśnięciami? W ogóle to gdybym już miał kobiecie trysnąć gdziekolwiek poza waginą, to jako jedyną opcję widziałbym właśnie taką - żeby kobieta trzymała mi penisa i decydowała, gdzie trafi ładunek. Może w ten sposób byś mogła uniknąć trafienia w oko?strzelali w taki sposob ze zawsze cos sie dziala np spust w oko
Wytrysk to nie strzelnica i trajektoria lotu zalezy od wielu czynnikówA gdybyś przy takim wytrysku na twarz zawsze sama trzymała penisa partnera i kierowała tryśnięciami? W ogóle to gdybym już miał kobiecie trysnąć gdziekolwiek poza waginą, to jako jedyną opcję widziałbym właśnie taką - żeby kobieta trzymała mi penisa i decydowała, gdzie trafi ładunek. Może w ten sposób byś mogła uniknąć trafienia w oko?
Choć osobiście nie jestem fanem tryskania na twarz - wolę albo do środka, albo na brzuszek/cycuszki.
mimo wszystko nieA gdybyś przy takim wytrysku na twarz zawsze sama trzymała penisa partnera i kierowała tryśnięciami? W ogóle to gdybym już miał kobiecie trysnąć gdziekolwiek poza waginą, to jako jedyną opcję widziałbym właśnie taką - żeby kobieta trzymała mi penisa i decydowała, gdzie trafi ładunek. Może w ten sposób byś mogła uniknąć trafienia w oko?
Choć osobiście nie jestem fanem tryskania na twarz - wolę albo do środka, albo na brzuszek/cycuszki.
Połykasz?nie, nie, jestem bardzo otwarta we wszystkim praktycznie ale spust na twarz odpada, były takie podejscia z tym oczywiście ale albo ja mam pecha albo panowie strzelali w taki sposob ze zawsze cos sie dziala np spust w oko (a nosze soczewki i byla straszna lipa) albo we wlosy tez dramat, do buzi jak najbardziej ale na twarz nie
No nie ma qrwa lepszego scenariuszaMnie to mega podnieca Bardzo czesto sobie wyobrazam, jak klecze przed facetem i on dochodzac, trzepie sobie nade mna i po chwili caly ladunek laduje na mojej buzce
Ja najbardziej lubię pierwsze dwa warianty. Nie szukam akceptacjiJa wyróżniam 3 warianty spustu twarzowego:
- spust na twarz przy zamkniętej buźce (partnerka może zamknąć oczy lub założyć okulary)
- spust na twarz przy otwartej buźce i wycelowanie tak by większość ładunku znalazła się w buzi
- spust do buzi kiedy partnerka obejmuje ustami penisa
Trzeci wariant jest najbardziej podniecający jak dla mnie - to symbol całkowitej akceptacji partnera.
czasami takPołykasz?
tak tez popieram wytrysk ale na biustMnie bardziej odpowiada opcja kiedy partnerka klęczy i robi mi dobrze ustami a ja koncze na jej twarzy.
zalałbym Ci buźkę, jaja pełneJa bardzo lubię jak mnie inni wala a a później jestem ospermiana na papie
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Przypadkowy wytrysk na twarz | Seks | 10 | |
P | Wytrysk spermy na twarz | Seks | 48 | |
N | Wytrysk na twarz i do ust | Fetysze i perwersje | 58 | |
G | Jak powiększyć wytrysk | Porady seksualne | 1 | |
A | Przedwczesny wytrysk jak leczyć | Porady seksualne | 6 |