Chętnie się nadstawie żeby ktoś mi strzelił w pape spermazalałbym Ci buźkę, jaja pełne
Chętnie się nadstawie żeby ktoś mi strzelił w pape spermazalałbym Ci buźkę, jaja pełne
wejdz na privChętnie się nadstawie żeby ktoś mi strzelił w pape sperma
Ty wejdźwejdz na priv
no ja juz pisze do ciebie na priv wejdz tamTy wejdź
Mmm ja też lubię...Klęczeć ładnie przed mężczyzną i mieć oblaną buzię jego spermą
Moja żona też lubi jak spuszczam się w jej cipce .Nie zabardzo jest chętna do lodzika a o połykaniu to już zapomnieć .Szkoda bo brakuje mi tego i to bardzoSperma dla mnie to esencja rozkoszy. Mam tak samo jak koleżanka Rikke. Uwielbiam sperme w cipce. Czasem staram się ją w środku utrzymać jak najdłużej , Uwielbiam w tyłeczku bo z tamtad rzadko wypływa. Połykanie to oczywistosc i miły obowiązek. . Ale sperma na twarzy niekoniecznie. Posklejane rzęsy do tego włosy. Sperma w nosie czy w oku. To zwyczajnie mało komfortowe. Ale co do samego wytrysku w ciało kobiety to absolutnie jestem za. Gdzie facet dojdzie to jego decyzja ale wolę jak dochodzi we mnie, niekoniecznie na mnie.
Chodz na privJa bardzo lubię jak mnie inni wala a a później jestem ospermiana na papie
Jak tak czytam Twoje wpisy, to jawisz mi się ziszczeniem marzeń większości facetów...Mmm ja też lubię...Klęczeć ładnie przed mężczyzną i mieć oblaną buzię jego spermą
Mnie to bardzo podnieca i osobiście bardzo lubięWitam, przyznam się, że kocham wytrysk na twarz choć moja partnerka rzadko daje się na to namówić. Najbardziej kręci mnie widok jej ślicznej twarzy i wtedy wytrysk na nią. Przyznam, że może być w tym jakiś element dominacji ale strasznie mnie to kręci. A jak u Was? Czy są kobiety które to podnieca?
Masz super podejście brawo ty .Szkoda że moja żona myśli inaczej a zresztą ona wszystko odbiera inaczej .Szkoda nerwów i zdrowia .Sperma dla mnie to esencja rozkoszy. Mam tak samo jak koleżanka Rikke. Uwielbiam sperme w cipce. Czasem staram się ją w środku utrzymać jak najdłużej , Uwielbiam w tyłeczku bo z tamtad rzadko wypływa. Połykanie to oczywistosc i miły obowiązek. . Ale sperma na twarzy niekoniecznie. Posklejane rzęsy do tego włosy. Sperma w nosie czy w oku. To zwyczajnie mało komfortowe. Ale co do samego wytrysku w ciało kobiety to absolutnie jestem za. Gdzie facet dojdzie to jego decyzja ale wolę jak dochodzi we mnie, niekoniecznie na mnie.
Dokładnie tak nic na siłę ma być wspólna i miła zabawa a nie terrorWszystko zależy czy kobieta chce tego
Masz fajna kobiete. U mnie to by nie przeszloNa przykład w moim przypadku na początku bałem sie zaproponować takie zakończenie ale moja kobieta sama zachciała zebym tak skończył i faktycznie sprawilo jej to przyjemność. Od tamatego czasu często zdarza się że kończę w jej buzi lub na jej twarzy . Obojgu sprawia nam to przyjemność![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Przypadkowy wytrysk na twarz | Seks | 10 | |
P | Wytrysk spermy na twarz | Seks | 48 | |
N | Wytrysk na twarz i do ust | Fetysze i perwersje | 58 | |
A | Czy są jakieś bezpieczne i jednoczesnie szybkie sposoby na przedwczesny wytrysk? | Porady seksualne | 9 | |
P | Przedwczesny wytrysk, problem | Seks | 15 |