• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pytanie...?

Kobieta

tessa

Seks Praktykant
Lekki brzuszek mi w ogóle nie przeszkadza, sama nie mam plaskiego. Chodzi bardziej o rozdęty brzuch, taki od jedzenia i alkoholu.

Mężczyzna

Image

Erotoman
Pociąga mnie ich atrakcyjność fizyczna. Nie oszukujemy się, statystycznie więcej jest zadbanych 20latków, a 30letni Polak to już często zapuszczony janusz z brzuchem. Są wyjątki, ale to ciągle wyjątki.
Podzieliłam się parametrami, żeby dobrze naświetlić sytuację, że nie jestem memową grażynką marzącą o chadzie, tylko myślę wciąż atrakcyjną kobietą.
Jako że trenuję bieganie, przyglądam się ludziom biegającym, startującym w zawodach. Wkoło jest mnóstwo młodych mężczyzn będących totalnymi abnegatami. Jeśli już w ogóle zaczynają o siebie dbać, chudną, rzucają palenie, zmieniają dietę, to nierzadko dopiero wtedy, gdy dobijają do trzydziestki. Mnie, gdybym był kobietą, na pewno tacy by nie pociągali.

Ostatnia edycja:
C

col. Greg

Guest
Jako że trenuję bieganie, przyglądam się ludziom biegającym, startującym w zawodach. Wkoło jest mnóstwo młodych mężczyzn będących totalnymi abnegatami. Zaczynają o siebie dbać, chudną, rzucają palenie, zmieniają dietę nierzadko dopiero wtedy, gdy dobijają do trzydziestki. Mnie, gdybym był kobietą, na pewno tacy by nie pociągali.
😕

Kobieta

tessa

Seks Praktykant
Z tym wyglądem to różnie bywa. Niby oglądam się za przystojnymi, wysokimi 20-30, a jednak zauważylam, że byłabym w stanie zauroczyć się kimś nie do końca w moim guście, dlatego że jest dla mnie zwyczajnie dobry, opiekuńczy, inteligentny, ma poczucie humoru takie jak lubię, jest odpowiedzialny, i pewnie z czasem stałby się dla mnie najatrakcyjniejszym mężczyzną na świecie.

Mężczyzna

Image

Erotoman
Z tym wyglądem to różnie bywa. Niby oglądam się za przystojnymi, wysokimi 20-30, a jednak zauważylam, że byłabym w stanie zauroczyć się kimś nie do końca w moim guście, dlatego że jest dla mnie zwyczajnie dobry, opiekuńczy, inteligentny, ma poczucie humoru takie jak lubię, jest odpowiedzialny, i pewnie z czasem stałby się dla mnie najatrakcyjniejszym mężczyzną na świecie.
Czyli jednak nie tylko wygląd, ergo: nie tylko wiek :) Przecież takiemu mężczyźnie, skoro Cię tak zauroczył, nie powiesz: spadaj, bo jutro kończysz 31 lat :D

Kobieta

tessa

Seks Praktykant
Oczywiście, że nie. To, że mam skłonność do młodych mężczyzn, nie sprawia, że nie interesują mnie starsi.
Nikt mnie nie zauroczył, gwoli ścisłości 🙂.

Kobieta

Ada_L_87

Biegły Uwodziciel
Jest naprawdę sporo facetów, którzy mają 40+ na karku, nawet więcej, a swoim wyglądem w przeuroczym stylu deklasują swoich znacznie młodszych kolegów. Dodaj do tego cechy, które przywołałaś plus życiowe doświadczenie (nie mylić z posiadaniem dzieci, rozwodem na koncie, etc.) i ciężko będzie 20-latkowi dorównać do takiego zestawu.

Kobieta

tessa

Seks Praktykant
Jest naprawdę sporo facetów, którzy mają 40+ na karku, nawet więcej, a swoim wyglądem w przeuroczym stylu deklasują swoich znacznie młodszych kolegów. Dodaj do tego cechy, które przywołałaś plus życiowe doświadczenie (nie mylić z posiadaniem dzieci, rozwodem na koncie, etc.) i ciężko będzie 20-latkowi dorównać do takiego zestawu.
Fajnie byłoby takiego spotkać, ale raczej nie będzie mi dane🙂. Nie obracam się w kręgach towarzyskich, w których takie egzemplarze występują.