• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pytanie do wszystkich - stracone okazje i refleksa po czasie :)

Mężczyzna

Janekbrodacz20

Nowicjusz
W ten piękny wieczór, naszła mnie wena na fajny temat :) każdy z nas miał okazję/szanse na niezobowiązujący sex albo relacje, ale wrodzony autyzm lub głupota nie pozwoliła nam zorientować się w sytuacji :D a potem przyszło olśnienie po paru latach i ... sami wiecie (pozdrawiam szczególnie Panow ;D) Sam zacznę:
1. Cudowna blondyna na promocji w jednym zwiekszych marketów na Dolnym Śląsku (czasy studenckie). Robiła przez pośrednika na degustacjach i z racji bliskości działów zaczęliśmy mieć zajebisty kontakt. Relacja się zagęściła, gdy rozmawialiśmy długie godziny i było czuć miętę, a maslane oczy i kokieteria na maxa były na porządku dziennym . W końcu gdy spytałem o numer zachwycona podała, a potem dodałem że akurat szukam roboty dla dziewczyny i fajnie mieć kontakt bo może ja wkręci ;D Już więcej jej nie widziałem... :p
2. Cały wieczór zabawy z drobna, ognistowłosą studentką, poznaną przy okazji wypadu na kluby z chlopakami i asymilacji z przypadkowa Grupa płci przeciwnej :) zabawa do 3AM i dżentelmeńskie odprowadzenie pod akademik. Tak, dostałem propozycję noclegu, ale ze późno a do domu cały Wrocław to podziękowałem i się zebrałem xD olśnienie przyszło po czasie ..
3. Sytuacja (prawie) Sam na sam, dziewucha po perturbacjach związkowo/uczuciowych i zakrapiana domówka. Wtedy ewidentnie dawała znać że czegoś jej brakuje i potrzebuje kogoś kto obejmie ja silnym ramieniem. Oczywiście na aluzje i narzekania prawdziwy facet... pomaga i naprawia xD jakie wsparcie, albo jaka chwila razem ? Zaraz ogarniemy twój problem i wątpliwości, a ty masz rozpiskę oraz plan działania:p

Czekam na Wasze opowieści <3

Ostatnia edycja: