Ale to nie ma nic do wieku parterów.Ale jest mnóstwo kobiet, które są z takimi w związkach.
Ale to nie ma nic do wieku parterów.Ale jest mnóstwo kobiet, które są z takimi w związkach.
Oczywiście, ale tą cechę charakteru możesz poznać po tygodniu, albo po roku...Pewności nie masz nigdy, czy to chodzi o osobę, czy sytuację, życie to ogólnie jedno wielkie ryzyko. Ale można je minimalizować. Np jeśli mężczyzna w stosunku do mnie przejawia chwilami chamskie zachowanie, a chwilami potrafi być miły (dodajmy, że jest przystojny i inteligentny), to skreśla go to od razu, bo szkoda mi życia na psychopatów. Ale jest mnóstwo kobiet, które są z takimi w związkach.
No to Ci się trafiło, ja mógłbym do jutra opowiadać historie o związkach w których nie smaczne fakty wyszły na jaw po latach. I myślę że wiele osób na tym forum ma tak samoMylisz się. Mało kto potrafi teraz ukryć swój prawdziwy charakter, naturę, temperament. 99% ludzi, których znam, pokazywało swoją prawdziwą twarz od razu albo po krótkim czasie.
Ani trochę nie poczułem się urażony, ale rozjaśniłaś mi sytuację idealnieO jak się panowie poczuli urażeni, w sumie taki miałam cel .
Pewnie panie w okresie menopauzy też nie poczuły się najlepiej.
Tylko że panowie nie zdają sobie sprawy że menopauza może zdarzyć i się i w wieku 30paru lat więc troszkę szafują słowami.O jak się panowie poczuli urażeni, w sumie taki miałam cel .
Pewnie panie w okresie menopauzy też nie poczuły się najlepiej.
To nie do końca tak, ponieważ dotychczas życiowe cele i priorytety się pokrywały, również w kwestii dzieci panowała zgoda, co do tego, że ich po prostu nie będzie. Jednak myśl o dziecku zaczęła w nim przybierać na intensywności. To zbyt delikatna materia i sprawa bardzo indywidualna, nie paliłabym go za to od razu na stosie.Związek buduje się na tych samych, ugruntowanych priorytetach. Jak zwykle nikt przywiązuje do tego wagi.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Pytanie do Pań ! :) | Porady seksualne | 10 | |
P | Co myslicie o tego typu bieliznie pytanie glownie do pan | Fetysze i perwersje | 13 | |
Pytanie do kobiet | Seks | 21 | ||
P | Pytanie do Pań 😈 | Seks fotki i filmy | 6 | |
P | Pytanie do Pań ;) | Sprawy kobiet | 0 |