Jako że trenuję bieganie, przyglądam się ludziom biegającym, startującym w zawodach. Wkoło jest mnóstwo młodych mężczyzn będących totalnymi abnegatami. Jeśli już w ogóle zaczynają o siebie dbać, chudną, rzucają palenie, zmieniają dietę, to nierzadko dopiero wtedy, gdy dobijają do trzydziestki. Mnie, gdybym był kobietą, na pewno tacy by nie pociągali.Pociąga mnie ich atrakcyjność fizyczna. Nie oszukujemy się, statystycznie więcej jest zadbanych 20latków, a 30letni Polak to już często zapuszczony janusz z brzuchem. Są wyjątki, ale to ciągle wyjątki.
Podzieliłam się parametrami, żeby dobrze naświetlić sytuację, że nie jestem memową grażynką marzącą o chadzie, tylko myślę wciąż atrakcyjną kobietą.
Jak by nie było dziekuj Tess za ten wątek bo nie spodziewałem się że tak mnie ruszy pozytywni miło mi to czytać.
Jako że trenuję bieganie, przyglądam się ludziom biegającym, startującym w zawodach. Wkoło jest mnóstwo młodych mężczyzn będących totalnymi abnegatami. Zaczynają o siebie dbać, chudną, rzucają palenie, zmieniają dietę nierzadko dopiero wtedy, gdy dobijają do trzydziestki. Mnie, gdybym był kobietą, na pewno tacy by nie pociągali.
Przecież dzielimy się własnymi gustami, czyż nie? (hipotetycznymi )Dobrze ze nie jestes
Twoje gusta biją we mnie a kto nie jest z nami....no wieszPrzecież dzielimy się własnymi gustami, czyż nie? (hipotetycznymi )
Możesz pociągać kobiety swoim humorem, inteligencją. Nie jesteś na straconej pozycjiTwoje gusta biją we mnie a kto nie jest z nami....no wiesz
Czyli jednak nie tylko wygląd, ergo: nie tylko wiek Przecież takiemu mężczyźnie, skoro Cię tak zauroczył, nie powiesz: spadaj, bo jutro kończysz 31 latZ tym wyglądem to różnie bywa. Niby oglądam się za przystojnymi, wysokimi 20-30, a jednak zauważylam, że byłabym w stanie zauroczyć się kimś nie do końca w moim guście, dlatego że jest dla mnie zwyczajnie dobry, opiekuńczy, inteligentny, ma poczucie humoru takie jak lubię, jest odpowiedzialny, i pewnie z czasem stałby się dla mnie najatrakcyjniejszym mężczyzną na świecie.
O rzesz, dzieki maestroMożesz pociągać kobiety swoim humorem, inteligencją. Nie jesteś na straconej pozycji
20 latek to w większości siano w głowie, 0 doświadczenia życiowego.i ciężko będzie 20-latkowi dorównać do takiego zestawu.
Pisownia o rzesz nie jestem pewny, żeby nie było wrr..O rzesz, dzieki maestro
Forum spełnia chyba również walory edukacyjne, zatem "Ożeż"Pisownia o rzesz nie jestem pewny, żeby nie było wrr..
Zostaje moje maestro,dzieki za edukację obojgu,mistrzowi szczególnie za wskazanie pewnej ulotnej szansyForum spełnia chyba również walory edukacyjne, zatem "Ożeż"
Fajnie byłoby takiego spotkać, ale raczej nie będzie mi dane. Nie obracam się w kręgach towarzyskich, w których takie egzemplarze występują.Jest naprawdę sporo facetów, którzy mają 40+ na karku, nawet więcej, a swoim wyglądem w przeuroczym stylu deklasują swoich znacznie młodszych kolegów. Dodaj do tego cechy, które przywołałaś plus życiowe doświadczenie (nie mylić z posiadaniem dzieci, rozwodem na koncie, etc.) i ciężko będzie 20-latkowi dorównać do takiego zestawu.
Wyjęłaś mi to spod klawiaturyForum spełnia chyba również walory edukacyjne, zatem "Ożeż"
Czyżby moja szansa?Fajnie byłoby takiego spotkać, ale raczej nie będzie mi dane. Nie obracam się w kręgach towarzyskich, w których takie egzemplarze występują.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Pytanie do Pań ! :) | Porady seksualne | 10 | |
P | Co myslicie o tego typu bieliznie pytanie glownie do pan | Fetysze i perwersje | 13 | |
Pytanie do kobiet | Seks | 21 | ||
P | Pytanie do Pań 😈 | Seks fotki i filmy | 6 | |
P | Pytanie do Pań ;) | Sprawy kobiet | 0 |