Ostatnio byłem po raz pierwszy w życiu i właśnie- przyznam się szczerze, że było bez rewelacji.
Zacznijmy od tego, że miałem wybranych kilka ogłoszeń ze znanego portalu w mieście gdzie chciałem skorzystać. Ostatecznego doradztwa dokonała moja biseksualna koleżanka (tak- konsultujemy się w tego typu sprawach) zawężając do dwóch ogłoszeń. Wybrałem taką, która była od razu dostępna, bo byłem strasznie wyposzczony. Zadecydowała też deklaracja ostrego seksu w ogłoszeniu.
Laska ewidentnie nie wyglądała jak na foto, ewidentnie gorsza figura, dziary których nie było w ogłoszeniu (żeby nie było- wydziarane mnie mega kręcą, stwierdzam tylko różnice między ogłoszeniem a rzeczywistością. W dodatku była strasznie grymaśna i nie za ładna z twarzy. Średnio mnie bawiło posuwanie jej, wręcz czułem że mi mięknie w trakcie, więc większość czasu spędziliśmy na lodziku, bo to jej wychodziła najlepiej. Następnym razem wybiorę anons w którym laska pokazuje twarz, bo to chyba najbardziej mnie kręci przy doborze kogoś do seksu