Jestem smakoszem kobiecych ciał. Libię skosztować ślicznej młodziutkiej dziewczyny , innym razem starszej , nie tak idealnej , puszystej. Jadna miała śliczne bląd włoski na cipuni i doprowadziła mnie do mega orgazmu buzią i rączką. Nie myślałem , że facet może mieć taki silny orgazm. Wrzeszczałem , skowytałem , rzucałem biodrami i chlapałem wokoło spermą.
Każda inaczej się masturbuje , pachnie , jęczy , reaguje i smakuje.
Dwie były takie że pierwszy wytrysk miałem kiedy otworzyły mi drzwi , w majtki. Jedna była cudownym ok 18 letnim aniołkiem , najpiękniejszym zjawiskiem erotycznym jaki poznałem. Cudownie dostępnaa i posłuszna
Druga to słodziak z bląd włoskami , śliczna 30 paro latka z małymi piersiątkami , śliczna , uśmiechnięta i milunia. Cudowne dziewczyny
Ja mam doświadczenia, że młode wyżej srają często niż dupę mają, jak mówi pradawne przysłowie pszczół.
Często panny 30+ oferują znacznie lepsze doznania i są bardziej zadbane od tych 20+.
Różnie... starsze czasem są zmanierowane , byle jak , na odpierdol... myślę , że nie ma regóły , każda jest inna i ma swój charakter i fochy