• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Prostytutka to nic złego

Kobieta

Tynka

Podrywacz
Witam, ja sponsoruje kobietę która mocno na mnie działa, wydaje na nią miesięcznie 3-4tyś, a nawet nago jej nigdy nie widziałem co najwyżej w bieliźnie. Więc może taki układ z tym starszym Panem by ci pasował.
Będę szczera. Troszku jestem tego starszego pana ciekawa. Nie mam dobrych doświadczeń z rówieśnikami. Smutna prawda jest taka, że roznosi ich energia i testosteron i chcą sobie zaruchać i tyle. W dodatku robią to szybko i byle jak i myślą tylko o tym, aby zaspokoić siebie i zrealizować swoje fantazje. :(

Mężczyzna

Roberto.19

Nowicjusz
Będę szczera. Troszku jestem tego starszego pana ciekawa. Nie mam dobrych doświadczeń z rówieśnikami. Smutna prawda jest taka, że roznosi ich energia i testosteron i chcą sobie zaruchać i tyle. W dodatku robią to szybko i byle jak i myślą tylko o tym, aby zaspokoić siebie i zrealizować swoje fantazje. :(
Hmm. Może nie wiem ja mam 20 lat i raczej w pewnym stopniu zaspokajanie pewnej kobiety finansowo łączy się z zaspokojeniem siebie w innej kwestii. Więc może poszukaj jakiegoś chłopaka w swoim wieku albo młodszego do tego typu zabaw😁😁😁

Kobieta

Tynka

Podrywacz
Hmm. Może nie wiem ja mam 20 lat i raczej w pewnym stopniu zaspokajanie pewnej kobiety finansowo łączy się z zaspokojeniem siebie w innej kwestii. Więc może poszukaj jakiegoś chłopaka w swoim wieku albo młodszego do tego typu zabaw😁😁😁
Jesteś bardzo tajemniczy. Coś mi się zdaje, ze wspomagasz finansowo kogoś bliskiego. No ale nie będę spekulować. Każdy mówi o sobie, ile zechce. :)

Mężczyzna

Roberto.19

Nowicjusz
Tajemnica to nie jest, choć trochę kontrowersje. Opisałem tu na forum:

Mężczyzna

Roberto.19

Nowicjusz
Tajemnica to nie jest, choć trochę kontrowersje. Opisałem tu na forum:
Ciekawe czy trafiłaś?

Kobieta

Tynka

Podrywacz
Ciekawe czy trafiłaś?
Roberto ! Jeśli jest to dla Ciebie przyjemność to proszę bardzo. Popieram. 🦶
Byłam raz z mężczyzną, któremu we mnie najbardziej podobały się moje stopy - całował je, lizał, masował . Dziwnie się czułam, bo zdarzyło mi się to pierwszy raz w życiu. Na szczęście po chwili zajął się moją cipką i wtedy poczułam się pewniej. 😾

Mężczyzna

Roberto.19

Nowicjusz
Tak dla mnie te stópki to przyjemność ale to co muszę zrobić aby się do nich dostać proste i tanie już niestety nie jest. 😂

trybel1

Biegły Uwodziciel
Witam, jakie jest wasze zdanie? Jeśli kobieta lubi sex to czemu nie brać za to pieniędzy..?
Ja tam uwielbiam i szanuję prostytutki. Ich ciała i niech się nimi bawią jak chcą. Uwielbiam kobiety i dzięki temu mogę ich bez problemu kosztować do woli. Jasne zasady. Spędziłem z nimi wiele cudownych chwil i ciągle jestem chciwy nowych , ślicznych , młodych , cudownych ciałek. Moja żona nie lubi robić loda , a ja kocham więc robią mi go dziewczyny.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
jestem chciwy nowych , ślicznych , młodych , cudownych ciałek.
Ja mam doświadczenia, że młode wyżej srają często niż dupę mają, jak mówi pradawne przysłowie pszczół.
Często panny 30+ oferują znacznie lepsze doznania i są bardziej zadbane od tych 20+.

trybel1

Biegły Uwodziciel
Jestem smakoszem kobiecych ciał. Libię skosztować ślicznej młodziutkiej dziewczyny , innym razem starszej , nie tak idealnej , puszystej. Jadna miała śliczne bląd włoski na cipuni i doprowadziła mnie do mega orgazmu buzią i rączką. Nie myślałem , że facet może mieć taki silny orgazm. Wrzeszczałem , skowytałem , rzucałem biodrami i chlapałem wokoło spermą.
Każda inaczej się masturbuje , pachnie , jęczy , reaguje i smakuje.
Dwie były takie że pierwszy wytrysk miałem kiedy otworzyły mi drzwi , w majtki. Jedna była cudownym ok 18 letnim aniołkiem , najpiękniejszym zjawiskiem erotycznym jaki poznałem. Cudownie dostępnaa i posłuszna
Druga to słodziak z bląd włoskami , śliczna 30 paro latka z małymi piersiątkami , śliczna , uśmiechnięta i milunia. Cudowne dziewczyny :)
Ja mam doświadczenia, że młode wyżej srają często niż dupę mają, jak mówi pradawne przysłowie pszczół.
Często panny 30+ oferują znacznie lepsze doznania i są bardziej zadbane od tych 20+.
Różnie... starsze czasem są zmanierowane , byle jak , na odpierdol... myślę , że nie ma regóły , każda jest inna i ma swój charakter i fochy

trybel1

Biegły Uwodziciel
Chcę kiedyś spróbować się pokochać z kilkoma kobietami 2/3/4 , jestem mineciarzem i chcę je lizać po kolei , bez prostytutek niemożliwe do realizacji