Najstarszy zawód świata jest opyt jest sprzedaż.
Wmawiaj sobie. Tylko że ta stała partnerka nie obsługuje 15 klientów dziennie, chyba że takie wybierasz. Z Twoim podejsciem przestaje się dziwic że jestes sam.
Hm... pytanie kto postawi znak równości między prostytutkami, które jawnie sprzedają swoje ciała a takimi napalonymi żonkami dającymi po cichu na lewo i prawoSpotkałem się nawet z taką, która twierdziła, że "ona może się puszczać na prawo i lewo, ale jej facet już nie". I wszystko jasne.
Aktorka a ******, minimalna różnica, no może taka, że ta druga ma do siebie chociaż trochę szacunkuPoprawka: najstarszym zawodem świata jest aktorstwo.
Wypieranie i zaprzeczanie to dopiero pierwszy poziom w drodze do akceptacjiZdziwiłabyś się, ilu klientów na boku obsługują zajęte partnerki... I nie mówię o swoim małżeństwie, bo w nim wszystko gra i śmiga,
Kobiety nie zdradzają, one przeżywają przygodę, albo sprawdzają czy mąż nadal je kocha. Poza tym jest sporo wyjątków od definicji kobiecej zdrady, np. kiedy on nie kończy w środku, albo kiedy ona w trakcie myśli o mężu/chłopaku.Spotkałem się nawet z taką, która twierdziła, że "ona może się puszczać na prawo i lewo, ale jej facet już nie". I wszystko jasne.
Hm... pytanie kto postawi znak równości między prostytutkami, które jawnie sprzedają swoje ciała a takimi napalonymi żonkami dającymi po cichu na lewo i prawo
Zmień środowisko, bo te sprowadzi Cie na manowce.Coraz częściej spotykam się z lewicową ideologią że seks za pieniądze to w sumie normalna robota, a cały problem (jak zawsze) tkwi w ludziach którzy to krytykują niejako szczując biedne kobiety chcące zarobić.
Nielegalna jest wszędzie tam, gdzie państwo, czyt. politycy nie czerpią korzyści materialnych w postaci podatków od świadczonych usług, tak jak ma to miejsce z papierosami, alkoholem, miekkimi narkotykami. Mam na myśli nasza cywilizacje, bo np. na Bliskim Wschodzie ten problem nie istnieje, a mimo to męska młodzież wchodząc w dorosłe życie ma za sobą doświadczenia z ponad 3.000 lat erotyki o jakiej nam się nie śniło.Ale papierosy dla przykładu też dobrze nie działają na zdrowie a nikt ich nie zakazuje. Więc co w sumie sprawia, że w wielu krajach (chyba nawet większości) jest to nielegalne?
Zmień środowisko, bo te sprowadzi Cie na manowce.
Zresztą każde inne (politycznie) również skopie Ci światopogląd.
U nas prostytucja istnienie tak długo, jak długo istnieje chrześcijanizm - sięgnij do historii naszej kultury, a wszystko będzie jasne i zrozumiale.
Nielegalna jest wszędzie tam, gdzie państwo, czyt. politycy nie czerpią korzyści materialnych w postaci podatków od świadczonych usług, tak jak ma to miejsce z papierosami, alkoholem, miekkimi narkotykami. Mam na myśli nasza cywilizacje, bo np. na Bliskim Wschodzie ten problem nie istnieje, a mimo to męska młodzież wchodząc w dorosłe życie ma za sobą doświadczenia z ponad 3.000 lat erotyki o jakiej nam się nie śniło.
Wymieniłem chrześcijaństwo jako przodującą w świecie kulturę, ale nie tylko z tego powodu.Czyli zmierzasz do tego że prostytucja jest pojęciem, które wytworzyło się w kulturze chrześcijańskiej i po za nim nie istnieje. Albo raczej potępienie jej jako sposobu życia/pracy.
Retnu, historia to dość obszerna książka, doceniłbym gdybyś chociaż wskazał jakieś główne wątki czy motyw przewodni.Wymieniłem chrześcijaństwo jako przodującą w świecie kulturę, ale nie tylko z tego powodu.
Raz jeszcze, sięgnij do naszej historii a zrozumiesz dlaczego prezentujemy takie a nie inne zdanie.
Niestety są zmuszane albo przez właściciela, albo braku środków do życia. Co i tak na jedno wychodzi.Nie widzę nic złego w korzystaniu z usług div, o ile nie są do tej pracy zmuszane.
czyli niewolnictwo jednak nadal istnieje xd Jak sie urodzi kobieta to kto jest jej wlascicielem? Panstwo czy ktorys z rodzicow? I sprzedaje sie na zwykla umowe ks?Niestety są zmuszane albo przez właściciela, albo braku środków do życia. Co i tak na jedno wychodzi.
Jakich emocji? Poczucia straty pieniąędzy na seks z kimś, kto faceta nie pożąda?No i ten dreszczyk emocji za każdym razem
Tych deficytów osobowościowych prostytutka nie uzupełni. Kobieta może nie lubić analu, ale każda mi znana chciała spróbować. I to bez gumy. Nie wiem,czy prostytutki obciągają bezpiecznie, bo nie korzystam z ich usług. Partnerka, która pożąda zawsze chce wziąć penisa do ust. Zawsze. Oczywiście takiego czystego, wymytego. Jeśli kobieta tego zrobić sama nie chce, to znaczy, że posiadaczowi penisa czegoś brakuje. A nie tej kobiecie.A przecież są też tacy, którzy mają seks raz w miesiącu, po ciemku i pod kołderką, że o braku oralu czy analu nie wspomnę. A szans na "normalny" skok w bok brak.
Prostytutka lubi za to pieniądze klienta.Każda lubi do buzi, w pupę, a za naplucie na siebie to dozgonnie wdzięczna...
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
JA PROSTYTUTKA | Opowiadania erotyczne | 0 | ||
Ja prostytutka | Opowiadania erotyczne | 0 | ||
J | Pierwszy raz z prostytutka | Pierwszy raz | 26 | |
T | Żona jako prostytutka | Fantazje erotyczne | 5 | |
Nic śmiesznego | Seks | 3 |