M
Mastus
Guest
Ale może na forum tutaj jest ktoś z branży ..Zajrzyj na garsoniera.com, tam się wypowiadają.
Ale może na forum tutaj jest ktoś z branży ..Zajrzyj na garsoniera.com, tam się wypowiadają.
Ja mam ten plus, że do dwóch dużych miast mam 45 minut jazdy a i wyjazdy służbowe się zdarzają. Teraz jednak przyjąłem zasadę, rzadziej ale dobre.Ale może na forum tutaj jest ktoś z branży ..Szkoda też, że nie wszystkie dziewczyny tam są opisywane. Jakoś tak o tych najładniejszych nic tam nie ma przynajmniej o tych z mojej okolicy. Bawić się w sapera trochę ciężko jest..
![]()
Jak wybierasz takie za 40zl i nawet nie ogladasz zdjec przed umowieniem to sam sobie winny. To tak jak mowic ze wiekszosc mechanikow nie potrafi zmienic kola a ida na mechanika z braku innej mozliwosci.To Ty chyba się nigdy na sapera nie wybrałeś.
Większość z nich nie grzeszy urodą, chwytają się tego zawodu z braku możliwości znalezienia innej roboty.
A ty myślisz, że ich to nie podnieca? Ostatnio trafiłem na studentkę, śliczna, młoda uśmiechnięta, przyszła pani dentystka. Jak zobaczyła mojego kutasa majtki zdjęła od razu błysk w oczach, aż ślina jej pociekła. Są kobiety co lubią seks i wszystko co z seksem związane. W trakcie stękała głośno a i żałowała, że za szybko skończyłem a obracałem ją z 40 min. Było jej naprawdę przykro...Ja chyba nie mam pociągu do takich usług. Najbardziej mnie jara jak podniecam kobietę a tego raczej panie mi nie dadzą bo dla nich byłbym x entym. Kiedyś może skorzystam żeby zaspokoić ciekawość ale na razie sobie odpuszczę
No właśnie nie wiem. Tak jak pisałem w życiu nie korzystałem. Podejrzewam jednak ze takich którym naprawdę się chce jest mniej niż tych które chca tylko wypiąć dupe i zgarnąć siano aczkolwiek mogę się mylić.A ty myślisz, że ich to nie podnieca? Ostatnio trafiłem na studentkę, śliczna, młoda uśmiechnięta, przyszła pani dentystka. Jak zobaczyła mojego kutasa majtki zdjęła od razu błysk w oczach, aż ślina jej pociekła. Są kobiety co lubią seks i wszystko co z seksem związane. W trakcie stękała głośno a i żałowała, że za szybko skończyłem a obracałem ją z 40 min. Było jej naprawdę przykro...
To ich praca, rynek weryfikuje. Jak sie nie staraja to albo spadaja im ceny albo klienci nie wracaja.Podejrzewam jednak ze takich którym naprawdę się chce jest mniej niż tych które chca tylko wypiąć dupe i zgarnąć siano aczkolwiek mogę się mylić.
Dokładnie. Sporo z nich naprawdę lubi seks.A ty myślisz, że ich to nie podnieca? W trakcie stękała głośno a i żałowała, że za szybko skończyłem a obracałem ją z 40 min. Było jej naprawdę przykro...
Witam, jakie jest wasze zdanie? Jeśli kobieta lubi sex to czemu nie brać za to pieniędzy..?
Jak najbardziej powinna brać za to pieniądze. I łączyć przyjemne z pożytecznym.Witam, jakie jest wasze zdanie? Jeśli kobieta lubi sex to czemu nie brać za to pieniędzy..?
Taa, a taka "nieprostytutka" która bada się 20x rzadziej już nie roznosi chorób i w ogóle zawsze dziewica, nigdy wcześniej się nie bzykała z nikim xdNie spałbym z prostytutką, nie wiadomo co robiła i z kim, nie chciałbym się zarazić jakimś wirusem.
Hmm to ten zawód jest taki potrzebny dla mężczyzn.... A jak by nie było prostytutek - to przecież by mogli kupić gadżety A nie że gwałcić od razurole jaka spełniają w systemie erotycznego bezpieczeństwa w społeczeństwie: nie gwałć, bo mnie możesz mieć i rozładować napięcie za kilka złotych.
to prawda żeby kupić masło potrzebny jest sklepKażda inteligentna kobieta która podejmuje się takiej pracy wie co to HIV i inne dziadostwa. Dlatego nie bedzie ryzykować swojego zdrowia za parę złotych...
- - - Zaktualizowano - - -
Dalej patrząc w ten piękny czyli normalny świat ludzi uprawiajacych seks...skąd wiadomo że nasz partner jest zdrowy, choroby szerza się wszędzie. Albo imprezy gdzie pije się i często idzie do łóżka z byle kim...to jest bezpieczne..?
- - - Zaktualizowano - - -
Dalej prostytutka to człowiek, kobieta, która w moim odczuciu jest w porządku jeżeli nie robi krzywdy nikomu tzn jest wolna i robi co chce. Do agencji przychodzą mężczyźni. Oni przychodzą. Gdyby nie przychodzili nie byłoby agencji...dlaczego w tym wszystkim nikt nie dopatrzy się drugiej strony czyli faceta - klienta. Dlaczego zawsze kobieta jest potępiana ..? Jak nie zawsze to bardzo często...
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
JA PROSTYTUTKA | Opowiadania erotyczne | 0 | |
![]() |
Ja prostytutka | Opowiadania erotyczne | 0 | |
J | Pierwszy raz z prostytutka | Pierwszy raz | 26 | |
T | Żona jako prostytutka | Fantazje erotyczne | 5 | |
![]() |
Nic śmiesznego | Seks | 3 |