Ja zacząłem podglądać jak miałem może 16 17 lat. Siostra kiedyś powiedziała żebym z nią poszedł to mi coś pokaże, poszliśmy na ogród, był tam domek letniskowy. Popchnęła lekko okno i odsłoniła zasłonkę a tam nasi rodzice, widać było że jej się to podoba. Później powiedziała że nasi sąsiedzi też tu przychodzą. Za dwa dni przychodzi i mówi że idą się ruchać. Patrzyłem raz na nich raz na siostrę i myślałem o tym że jak sama ich podgladywała to bawiła się cipką. Patrzyła na mnie jak trzymam się za kutasa, powiedziała żebym wytrzymał to w domu sobie zwalę. Wróciliśmy i po chwili postanowiłem zajrzeć co moja zboczona siostrzyczka robi. Cicho otwieram drzwi do niej i widzę jak bawi się cipką. Odrazu zacząłem się trzepać i wtedy zobaczyła mnie jak gapię się na nią i walę konia, chwilę popatrzyła mi w oczy i zaczęła posuwać się paluszkami. Na drugi dzień tylko się uśmiechnęła, poszła do łazienki a po chwili znowu oglądałem siostrę. Kiedy była tylko okazja to ją podgladywałem i nawet nie była tym zdziwiona