• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Podglądanie???

Mężczyzna

Ppkracony

Podrywacz
Ja patrzę na ludzi, np. Jak są ubrani, np. jak dziewczyny wyglądają w legginsach, a chłopakom czy im spodnie odstają 🙈
Mam bardzo podobnie 😊 zawsze skupiam się jakie majteczki widać przez leginsy albo jak w sklepie przede mną w kolejce stoi kobieta w sukience czy spódniczce to podkładam telefon z włączonym nagrywaniem by zobaczyć co ma pod sobą 🙊🙉🙈

Mężczyzna

Ppkracony

Podrywacz
Czy jestem pojebany że podnieca mnie gdy może mnie przyłapać ?
Raz gdy koleżanka brała prysznic to szpiegowałem ja przez kratki w drzwiach, nigdy tak bardzo się nie podniecilem

Mężczyzna

jacek77

Cichy Podglądacz
Ciezki temat bo z jednej strony ja nie mialbym problemu gdyby ktos podgladal mnie a z drugiej fajnie jest luknac na kogos ale nie wszyscy sa z tym ok

Mężczyzna

bigboy666

Biegły Uwodziciel
Kiedyś, zupełnie przypadkowo, na basenie, drzwi do szatni damskiej były uchylone i było widać nagie kobiety. Skorzystałem z okazji.

Mężczyzna

Zimorodek

Nowicjusz
Stałem ostatnio w kolejce do przymierzalni i kobieta nie dosunela zasłony. Aż nie chciało się ruszać w kolejce 🙂
Zdarzyła mi się podobna sytuacja w sklepie sportowym. Dziewczyny w przymierzalni nie było widać bezpośrednio. Natomiast przez szparę z powodu nie dosuniętej do końca zasłony było widoczne jej odbicie w dużym lustrze. No a przymierzała ona na gołe ciało jednoczęściowy kostium kąpielowy 🩱🤣

Mężczyzna

Onaon11

Cichy Podglądacz
Witam.
Byliśmy z żoną na wakacjach nad polskim morzem a ze lubimy opalać sie na golasa to wybraliśmy plażę dla nudystów w Gdańsku rozłożyliśmy się no i po jakims czasie zabrałem się za żone bawiłem sie jej mala i nagle patrzy na nas starszy facet jak zobaczył ze na niego patrze to sie speszył ale ze mi to nie przeszkadzało a wręcz podniecało że ktoś się patrzy nie przestawałem zabawy powiem ze fajne przeżycia i polecam

Mężczyzna

Onaon11

Cichy Podglądacz
Droga sytuacja była gdy wybraliśmy się na sauny. Wszystko bylo ok do mometu gdy naszła nas ochota na zabawę żona leżała a ja delikatnie masowałem jej cipke i przysiadł sie facet blisko nas widok mial fajny moja żone na wysokosci oczu a ja nie przestawałem jej masować zona lekko sie wyginała z podniecenia a facet widzac nas bawil sie sam soba miałem taka ochotę bzyknąć żone ze nie mogłem myślę że w chwili słabości mógł by pobawić się z nami ale cóż my skończyliśmy zabawę pod prysznicem

Mężczyzna

Edgelover

Nowicjusz
Jedno z moich pierwszych doświadczeń erotycznych to podglądanie kuzyna :D do dziś mnie to podnieca, choć przerzuciłam się na ludzi spoza rodziny ;)
Mam taką historię ze swoją kuzynką 😁 po tym jak mi się zwierzyła, że podnieca ją widok nagiego chłopaka (czasy podstawówki 😊) kiedy tylko była okazja rozbierałem przy niej. W nocy kiedy spaliśmy w jednym pokoju masturbowałem i ona czasami też. Poza tym doszło jeszcze, że masowała mi jądra (teraz jesteśmy dorośli ale często łapie mnie za kutasa) 😊

Mężczyzna

HugoBoss9191

Cichy Podglądacz
Matka moja z zawodu jest krawcową co za tym szło klientki wpadały do chaty do przymiarki, z kolei jedna z klientek bywała jedna ciotka ... i muszę przyznać że mega sexi milfik był z ciotki ;)

Mieszkaliśmy w kawalerce, gdy Ciotka przychodziła do miary ja wychodziłem do kuchni, ale... W kuchni na lodówce stało lusterko... Wystarczyło je ustawić pod odpowiednim kątem i wszystko jak na dłoni a serio sztuka z niej niezła, ładnie opalona, zawsze biała koronkowa bielizna... To było mistrzostwo !, Do dziś pamiętam jak zauważyła mój wzrok wpatrzony w nią przy pomocy lusterka... Ciekawe czy rączkę w gatkach też zauważyła, nigdy nic nie mówiła na ten temat...

Mężczyzna

darek128

Seks Praktykant
pamiętam jak kiedyś jeździliśmy z rodzicami do ciotki na działkę, ona mi się zawsze podobała, figurę miała rewelacyjną, cycuszki takie nie za wielkie ale na działce chodziła w luźnej koszulce z dużym dekoltem i bez stanika pod spodem i za każdym razem jak się pochylała było je widać w całej okazałości, oczywiście korzystałem z każdej okazji żeby na nie popatrzeć :)

Mężczyzna

Krzysiek0808

Cichy Podglądacz
Podglądałem wiele razy , to mega podniecające. Niestety ostatnio okazji brak, liczę jednak że może coś się odmieni ;)