Jak jakiś facet daje mi do buźki kutasa, a ja zachłannie ciągnę, spust na moją buźkę i włosy, potem on mnie maca i smyra, a na koniec rucha mnie bardzo mocno najpierw w szparkę, a potem w tyłeczek, mówiąc, że nie usiądę przez tydzień na dupci i będę chodziła jutro okrakiem
Jak jakiś facet daje mi do buźki kutasa, a ja zachłannie ciągnę, spust na moją buźkę i włosy, potem on mnie maca i smyra, a na koniec rucha mnie bardzo mocno najpierw w szparkę, a potem w tyłeczek, mówiąc, że nie usiądę przez tydzień na dupci i będę chodziła jutro okrakiem
O tym, jak daję facetowi do zabawy moje spragnione cycki, potem, jak on mi daje do buzi i spuszcza się na moją buźkę i włosy, a potem jak daję mu się bardzo mocno zruchać w obie dziurki, i nazywać darmową, chętną, słodką kurewką, która lubi mu dawać
O tym, jak daję facetowi do zabawy moje spragnione cycki, potem, jak on mi daje do buzi i spuszcza się na moją buźkę i włosy, a potem jak daję mu się bardzo mocno zruchać w obie dziurki, i nazywać darmową, chętną, słodką kurewką, która lubi mu dawać
Albo robisz loda facetowi. Łapie cię za włosy. Rucha cię w buzie. Wyzywa cię od suk. Odwraca się tyłem i wypina pośladki. Zaczynasz je lizać razem z dziurką. Odwraca się i zaczyna walić konia. Nadal trzyma cię za włosy. Spuszcza ci się na twarz.
Ja ostatnio nadziewajac się na nowo zakupione dildo sporych jak dla mnie rozmiarów fantazjowałem że posuwa mnie ktoś inny. Doszedłem bardzo szybko i obficie
A ja znowu mam chęć na miniówkę, pończochy i cieliste czółenka na wysokiej cienkiej szpileczce... No i rzecz jasna spotkanie z nieznajomym facetem który zabrał by mnie do siebie upojną noc...
A ja znowu mam chęć na miniówkę, pończochy i cieliste czółenka na wysokiej cienkiej szpileczce... No i rzecz jasna spotkanie z nieznajomym facetem który zabrał by mnie do siebie upojną noc...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.