Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
O tym, jak facet podchodzi do mnie z tylu, podczas, gdy ja siedze na krzesle przed komputerem, jego reka wedruje do moich majtek, rozkladam nogi, on zaczyna mnie calowac po karku i pociera mi cipunie, ja zajekuje, a on mi szepcze do uszka: ,,Chodz ze mna na lozko mala i daj sie wyruchac''
Ostatnio podczas masturbacji towarzyszą mi dwie fantazje, czasem się łączą pierwsza to masturbacja gdzieś gdzie ktoś może zobaczyć, samochód, las itp. a druga to penis innego mężczyzny w dłoni.
W czasie masturbacji fantazjuje ze patrze na zonke jak kocha się z innym patrząc mi prosto w oczy, po pewnym czasie prosi abym do nich dolaczyl bo chce byc zaliczona przez dwóch naraz...
Że wracam do domu z pracy a tam moja dziewczyna piepszy się jak ostatnia ***** z trzema gosciami. Wcale nie przejmując się moja obecnością patrzy na mnie jak rasowa suka dławiac się penisem innego. Siadam i patrzę jak bez żadnych hamulców oddaje im się a oni jebią ją jak najgorsza szmate
Ja ostatnio fantazjowalem o tym że jestem sponsorem młodej dziewczyny ( studentki) i wyjeżdżamy razem do mojej willi na weekendy. Tam z nią uprawiam sex głównie oralny i pieszczoty w basenie oraz w ogrodzie.
O tym, jak jeden facet mnie mocno rucha w cipeczke, a drugi masuje mi biust i szepcze mi do uszka, ze jestem niegrzeczna kure.wka, latwa niunia itd, i co by chcial ze mna zrobic
O tym, jak wypinam sie przy scianie, facet podchodzi do mnie, ciagnie mnie za wlosy, daje mocnego klapsa, szepcze do mnie, ze lubi, gdy sie dla niego wypinam, i ze zaraz mnie mocno przerucha w moja szparke, nazywajac mnie swoja mala dzi.wka.
O tym, jak moja kobieta wypina się do mnie i każe mi ją lizać. I ja ten nakaz wypełniam, liżąc jej stopy, pozniej lydki, uda, aż rozszerzam jej posladki i zaczynam lizać jej dupkę. Później wkładam jej tam język, głębiej i głębiej, aż można powiedzieć że zaczynam ją rznac tym jezykiem. Uwielbiam to. Uwielbiam wsuwać język w ciasną dupkę. Lubię to uczucie, kiedys jest taka gładka.
Ja ostatnio o tym że kobieta siada mi mocno na twarzy i kręci tylkiem a ja lapczywie lize ja, później łapie za włosy i wkładam jej mocno aż do gardła..... I już się rozmarzyłem
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.