Grzeczna dziewczynkaJa mam ochotę na loda z połykiem i bicie kutasem po buźce
Grzeczna dziewczynkaJa mam ochotę na loda z połykiem i bicie kutasem po buźce
Jedna z moich fantazji...Na zabawę w uczennicę i nauczyciela Miałabym przyjść po lekcjach na poprawę sprawdzianu. Specjalnie wzięłam spódniczkę wyżej, i założyłam bluzkę z dużym dekoltem Nauczyciel przeglądał by mój poprzedni sprawdzian, i powiedział by, że mogę to poprawić w inny sposób, wskazując palcem podłogę przed sobą. Ja zdejmuję bluzkę, klękam przed nim i rozpieszczam go ustami aż do spustu na moją buźkę i włosy. Potem każe mi się wystawić dupcią na jego biurku. Chętnie to robię i daję mu się bardzo mocno ruchać w cipkę. Nazywa mnie grzeczną kurewką, i posuwa jak szmatę. Spuszcza się w mojej szparce. Potem każe mi przygotować się, bo mnie wypieprzy mocno w dupę. Nastawiam mu znowu tyłeczek i przyjmuję go w dupci, aż do spustu w tyłeczku. Mruczy, że spisałam się bardzo dobrze, i że zdałam sprawdzian na 6. Ja odparłam seksownie, że jutro jeszcze przyjdę po lekcjach do niego, bo tak bardzo mi się podobało, że chcę mu dać jeszcze raz. Uśmiecha się zadowolony, daje klapsa na dupkę, i puszcza do mnie oko, nazywając małą, chętną niunią do rozkoszy
A jak daleko udało się Wam posunąć? Jak ona wygląda, co jest w niej takiego pociągającego? Czy dawała Ci jakieś sygnały zainteresowania czy nie?Mi to sie juz długo marzy żeby mnie uwiodła i wykorzystała przedszkolaka mojego synka. A jak by jeszcze w to włączył się mój mąż to bym miała sex życia;p
Jak zamierzasz je wcielić w życie? Masz już jakiś pomysł?Po prostu jest mloda i śliczna. W moim typie.
Niestety nie wie o moich planach względem jej
A ja dałbym jej jeszcze swój sprzęcik do ogolenia.Zerkać gdy kobieta goli cipke a gdy ją już ogoli zacząć wzajemną masturbacje.
A gdy już ją ogoli piankę do golenia zastąpić bitą śmietaną i wszystko dokładnie wylizaćZerkać gdy kobieta goli cipke a gdy ją już ogoli zacząć wzajemną masturbacje.
Jak najbardziej było by przyjemnieA ja dałbym jej jeszcze swój sprzęcik do ogolenia.
O człowieku cóż by była za uczta gdyby takie coś miało miejsceA gdy już ją ogoli piankę do golenia zastąpić bitą śmietaną i wszystko dokładnie wylizać
Uczta, że palce lizać, znaczy cipkęO człowieku cóż by była za uczta gdyby takie coś miało miejsce
No ja chciałbym móc ogolić cipke kobiecieZerkać gdy kobieta goli cipke a gdy ją już ogoli zacząć wzajemną masturbacje.