• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na jaki fetysz masz teraz ochotę?

Mężczyzna

Mazan

Seks Praktykant
Zabawiła bym się w niegrzeczną pokojówkę, która ma bardzo rozgrzaną szparkę i jest spragniona kutasa ;) Gdyby facet, u którego bym sprzątała, wszedł do swojego domu, to ja bym już czekała na biurku w stroju pokojówki, z wypiętą mocno dupką, i wymruczała bym, że jestem spragniona kutasa w cipce 😉
A gdyby Pan miał ochotę wejść do pupy ? :)

michalaniol

Cichy Podglądacz
Sex u mnie w biurze, które znajduje się w biurowcu, obojętna konfiguracja...ważne aby było niegrzecznie :) drzwi otwarte....ja siedzę nago i czekam, wchodzisz, zamykasz drzwi, siadasz na biurku i..... :)

Mężczyzna

shiny

Cichy Podglądacz
wymasowałbym i wylizał piękne stópki po całym dniu w błyszczących nylonkach, oczywiście resztę ciała również(od stópek po głowe) :D

Kobieta

Krystyna.X

Biegły Uwodziciel
Też mi się marzy coś takiego, tylko w drugą stronę. Najpierw kazał bym jej klękać i robić laskę, żeby stał się sztywny i twardy. A potem kazał bym się wypiąć na stojąco, wjechał bym w jej cipkę i bzykał tak mocno i szybko że prosiła by o więcej. Doszedł bym na cycuszki i ocieral bym grzybkiem o suteczki 😍😍😍
Gdzie tu fetysz?