• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

W

WhitePinkRed

Guest
Uniwersalny jezyk milosci...😍
Język jest nawet interesujący, taki melodyjny, ale nie zrobię Francuzom tej satysfakcji😜 nawet na lotnisku nie rozmawiają po angielsku, gość nie zrozumiał jak mówię chocolate. Po francusku to brzmiało prawie identycznie, a musiałam użyć google translate. Ratuje ich chyba tylko to, że leżą w centrum Europy i są centrum mody.

C

col.Greg

Guest
Ale w sumie teraz podsunąłeś mi kolejną fantazję…
Polecieć na Karaiby na 2 tygodnie, do miejsca, gdzie jest 40 stopni… wynająć pokój na parterze bezpośrednio z widokiem na ocean. Wodę a mnie, dzieliłby tylko piasek i białe przeźroczyste zasłony. Nie ubierałabym się przez cały wyjazd, tylko aby pojść coś zjeść, żeby później móc to spalić w różnych pozycjach… 😏
Dobra koniec tego rozmarzenia - do roboty😂
Zrób to, to łatwe:)

Bjslover

Erotoman
Ja
Język jest nawet interesujący, taki melodyjny, ale nie zrobię Francuzom tej satysfakcji😜 nawet na lotnisku nie rozmawiają po angielsku, gość nie zrozumiał jak mówię chocolate. Po francusku to brzmiało prawie identycznie, a musiałam użyć google translate. Ratuje ich chyba tylko to, że leżą w centrum Europy i są centrum mody.
Ja mam inne doswiadczenia ale to znie znaczy ze mam racje 🤣🤣🤣 Z wieloma pracowalem i angielski w miare opanowany mieli. Choc ja wolalem szlifowac francuski 😁

C

col.Greg

Guest
Ale w sumie teraz podsunąłeś mi kolejną fantazję…
Polecieć na Karaiby na 2 tygodnie, do miejsca, gdzie jest 40 stopni… wynająć pokój na parterze bezpośrednio z widokiem na ocean. Wodę a mnie, dzieliłby tylko piasek i białe przeźroczyste zasłony. Nie ubierałabym się przez cały wyjazd, tylko aby pojść coś zjeść, żeby później móc to spalić w różnych pozycjach… 😏
Dobra koniec tego rozmarzenia - do roboty😂
Aha, w tej fantazji trzeba kogoś z sobą zabrac, bo inaczej nie uda się nic fajnego:)

C

col.Greg

Guest
A kogo mam zabrać?😉
Możesz nikogo nie zabierac i wówczas korzystasz z ponadwymiarowych tubylców, jest to dla Ciebie wielka atrakcja/wiadomo/:LOL:Ale nie pogadasz, więc zabierasz kogos do towzrzyszenia i obsługi, byle nie koleżanke. Wybór jak zwykle, oczywiscie należy do Ciebie bo i tak nikogo nie posłuchasz:cool::ROFLMAO:

W

WhitePinkRed

Guest
Możesz nikogo nie zabierac i wówczas korzystasz z ponadwymiarowych tubylców, jest to dla Ciebie wielka atrakcja/wiadomo/:LOL:Ale nie pogadasz, więc zabierasz kogos do towzrzyszenia i obsługi, byle nie koleżanke. Wybór jak zwykle, oczywiscie należy do Ciebie bo i tak nikogo nie posłuchasz:cool::ROFLMAO:
Jak nie pogadam! Wszyscy tam po angielsku rozmawiają😉 i czemu nie koleżankę? Jedną mi nawet przywiodłeś na myśl😜

Ja się piszę, znajdziemy sobie jakąś ładną Karaibkę do uciech nocami i dniami :D
A Twoja nie będzie miała nic przeciwko? 🤣

w sumie przydały by się jakies wakacje w końcu
Widzę, że wiele osób tęskni za słońcem😄

Nie wiem, nie wiem, ciężki wybór🤩